Lelki ismeret fuldalásom van. Beleolvastam anyám régi naplójába. Rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap turkáltam az étkezöben levő komódunkban fényképeket nézegetni és mit látnak szemeim? Anyukám régi naplóját. Még a születésem elött írta. Aztán becsuktam, tudtam hogy nem szabad tovább olvasnom. 5 percnyi gondolkodás után kinyitottam. Győzött a kíváncsiság... Aztán tovább olvastam és pont akkor írta amikor megtudta hogy terhes velem. Én voltam a "meglepetés". Hát! Nem úgy tűnt volna minthogyha nagyon akartak volna apámmal... De aztán nem olvastam tovább. Nem mertem. Azt mondtam magamnak: pokolra kerülök, pokolra kerülök, pokolra kerülök. ( hogyha ezt tovább olvasom ) Mérges voltam és csalódott. Nagyon nem volt szép tőlem hogy beleolvastam? Nagyon lelki ismeret fuldalásom van... :(2013. dec. 17. 22:42
1/17 A kérdező kommentje:
14L
2013. dec. 17. 22:43
4/17 anonim válasza:
Hát tényleg inkább a magyar helyesírás szabályait kéne olvasgatnod! :)
5/17 anonim válasza:
Semmi baj... ettől nem mész a pokolra. A kíváncsiság is emberi tulajdonság.
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm Borsóó02. ( az eggyetlen NORMÁLIS válaszolónak ) :D
2013. dec. 17. 22:47
7/17 anonim válasza:
Aki kutat az megérdemli, amit talál. A leckét legalább megtanultad.
Amúgy ne fájjon, hogy ha esetleg a fogantatásod idején "nem akartak annyira", mert ez valószínűleg elég sok emberről kiderülhetne. A lényeg, hogy megszülettél, szerettek, azóta is szeretnek és nem csinálnák vissza, ami megtörtént.
8/17 anonim válasza:
lépj tovább. szereztél egy kis tapasztalatod, hogy nem mászunk bele más intim szférájába csak úgy :)
9/17 anonim válasza:
Ha nem tervezett a gyerek akkor minden anya első reakciója az " úristen, most mi lesz" és először a pánik megy, de ez később megváltozik. Én tuti végigolvastam volna, legalább tényleg megismerem az anyám, mert a legtöbben nem igazán tudják ki kicsoda valójában.
10/17 anonim válasza:
Szívesen :)
Az pedig igaz, hogy ne adj arra, amit ott olvastál. Nem minden terhességet terveznek meg a előre. A lényeg, most már itt vagy, légy egészséges, boldog és sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!