Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy anyám békén haggyon? (bővebben lent)
mutass engem be neki!
akkor azt fogja hinni, hogy apakomplexusod van :D
30+F
"Anya, hagyjál már békén ezzel"
Mellesleg az irományodból semmi nem derül ki, hány éves vagy, mi a nemed, miért hiheti ezt, miért zaklat ezzel...
milyen a kapcsolatod vele?
nem fér bele, h őszintén megmondd neki, h nincs alapja és még ha lenne is, Téged, akkor is nagyon zavar?
Jaj bocsi..15
Milyen a kapcsolatom vele?semilyen..semmit se mondok el neki nem lelkizünk ugymond meg semmi ilyesmi..
mond meg neki, hogy hagyjon békén ezzel, és ne szekáljon.
Mellesleg kitől hallotta és mit?
Feltételezem a szöveg környezetből, hogy lány vagy.
Mond meg neki, hogy alapból a fiúkat szereted, a métáról le lehet szakadni, majd te szólsz neki, ha esetleg biszexuális, vagy leszbikus vagy.
És nem ártana közölni vele, hogy amúgy semmi köze hozzá!
hát...akkor így elég nehéz, de egy próbát akkor is megér, h eléállsz és komolyan elmondod neki h Téged ez nagyon zavar.
nagyon nehezem hiszem, h ezután ne állna le.
Ha mégis folytatja: valszeg vele van a gond
7-es 8-as köszi :-)
Igen lány vagyok ...és hogy kitől,mit azt nem tudom de tuti,hogy kitalálta hogy hallotta valakitől -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!