Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz/Baj, ha anyám a nőgyógyásztól tudja meg, hogy már nem vagyok szűz?
7 hónapja járok a barátommal, és már lefeküdtünk egymással. Nagyon szeretem, és nem bántam meg. Anyukámnak még nem mondtam el. Egyrészt mert kínos, és senkinek nem meséltem el, másrészt, mert nem tartottam fontosnak. Védekezésről mindent tudok azt hiszem, a suliban is volt felvilágosítás, és nem akarok terhes lenni, szóval mindig használunk gumit. Persze idővel elmondtam volna, mert szeretnék tablettát. De most így hirtelenjében bejelentette, hogy jó, akkor megyünk jövő kedden nőgyógyászhoz, és tisztára beparáztam. Nem tudom elmondani neki, nem olyan a kapcsolatom vele :( mondjuk nem hiszem, hogy akkor kunszt kitalálni, hogy 7 hónap után már lefeküdtünk egymással... Szerintetek gáz, ha ott tudja meg?
17/L
Miért tudná meg??????
Egyedül mész be, a doki meg ezzel NEM foglalkozik. Neki az a dolga, hogy levegye a mintát, hogy minden rendben van-e veled. Nem fog utána tájékoztatást adni anyádnak! :D
Amúgy igen, szerintem anyud gondolja, hogy már lefeküdtetek. Egyébként ha mondjuk megtudja, akkor se tartsd gáznak. Ugyan miért mondtad volna el neki? :) A te életed. Védekezni tudsz..
ad 1.: Az orvos nem mondhatja el senkinek, hogyan áll a szűzhártyád, ha te azt nem akarod.
ad 2.: Ha át is van szakadva, abból nem következik törvényszerűen, hogy a szex miatt.
Értelmes anya nem megy be a gyerekével szerintem! És te is nyugodtan mondhatod neki. Ez tök privát dolog. Az én anyám ne nézegesse ahogy ott vizsgálnak! :D
Egyébként meg szerintem az az anyuka elég tudálékos, és "s--ggfej" aki az orvostól kérdezi, hogy na vajon szűz-e a lánya. Nem hinném, hogy erre sor kerül. És tényleg van orvosi titoktartás.
Szerintem nyugodj meg. Csak van olyan normális anyud, hogy ezt tőled kérdezné meg, nem mástól tudakolózik! Az meg a másik, hogy az orvos azt nem fogja mondani, hogy te nem vagy szűz, maximum azt, hogy át van szakadva a szűzhártyád, ami két különböző dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!