Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz/Baj, ha anyám a nőgyógyásztól tudja meg, hogy már nem vagyok szűz?
7 hónapja járok a barátommal, és már lefeküdtünk egymással. Nagyon szeretem, és nem bántam meg. Anyukámnak még nem mondtam el. Egyrészt mert kínos, és senkinek nem meséltem el, másrészt, mert nem tartottam fontosnak. Védekezésről mindent tudok azt hiszem, a suliban is volt felvilágosítás, és nem akarok terhes lenni, szóval mindig használunk gumit. Persze idővel elmondtam volna, mert szeretnék tablettát. De most így hirtelenjében bejelentette, hogy jó, akkor megyünk jövő kedden nőgyógyászhoz, és tisztára beparáztam. Nem tudom elmondani neki, nem olyan a kapcsolatom vele :( mondjuk nem hiszem, hogy akkor kunszt kitalálni, hogy 7 hónap után már lefeküdtünk egymással... Szerintetek gáz, ha ott tudja meg?
17/L
nem fogja elmondani anyukádnak, annyi lesz, hogy bemész, anyud kinnt vár, megvizsgálnak, mintát vesz, kárdezhetsz tőle ha szeretnél, kimész, és csak ekkor találkozol újra anyukáddal. ha megkapod majd a vizsgálat eredményét, a lapon sem lesz semmi erről.
amúgy szerintem anyukád éppen azért akar elvinni, mert sejti a dolgot. de azért én a helyedben elmondanám neki, mondjuk a vizsgálat után, hogy "pont jól jött, mivel nem rég történt meg a dolog xynal.."
ne parázz, minden okés lesz :)
Aranyosak vagytok. :)
Nem tudom nekem azért morbid, hogy a kezében tartott tök piciként, és most meg a nőgyógyászomként megvizsgál...
Majd mond el, hogy hogyan végződött. ( megúsztad e)
kivi vagyok.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!