Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most meg mi baja van apámnak?...

Most meg mi baja van apámnak? Miért csak most jut eszébe veszekedni velem?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és lassan 6 hónapos terhes. Még a szüleimmel élek és tanulok is. Tudjuk a barátommal, hogy nagyon korai (inkább csak nekem, mert ő 24 éves) de nem terveztük hanem védekezés mellett becsúszott és egyikünk se gondolt arra, hogy vetessük el. A szüleim lefagytak amikor elmondtuk nekik meg egy kicsit kaptunk mindketten de nem volt vészes. Apukám eddig nem szólt semmi rosszat, most meg piszkál a baba miatt és folyton elkezd kioktatni, hogy most cseszem el az egész életemet meg azt mondja, hogy mennyire meg fogkm ezt bánni. Ilyeneket mond. Nem tudom mi baja lett így hirtelen de teljesen lehangol és ezt utálom. Pont tőle nem várnám ezt, nski is megmondtam és beszélni akartam vele de nem lehet. Mit csináljak? Mi lesz ha megszületik, akkor is ezt fogja csinálni? Azt akarom, hogy szeressék.

2013. dec. 16. 15:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
97%
Mert a szülők nyakára szülni tiniként egy gyereket, felelőtlenség és gyerekes viselkedés!
2013. dec. 16. 16:06
 22/27 anonim ***** válasza:
88%
Háát mivel nem válaszolt a hogyan csúszott be a kölök kérdésre, arra tippelek, hogy nem is védekeztek... Így már eléggé más színben tűnik fel a történet.
2013. dec. 16. 16:09
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy majd "pár éves" korában elmész "néhány órára" tanulni meg dolgozni?? És az alatt a pár év alatt ki fog eltartani??
2013. dec. 16. 16:29
 24/27 A kérdező kommentje:
Az jobb lenne ha innentől kezdve minden éven szülnék egy gyereket és eszembe se jutna elvégezni az iskolát, esetleg munkát szerezni? Gondolom akkor az lenne a baj. 17 évesen végzettség és munka nélkül a családomon kívül (a barátom is bele tartozik) nem nagyon tudok másra számítani. Én is segítenék a gyerekemnek ahogy tudok, szerintem ez egy normális családban alap. Gumival védekeztünk mindig.
2013. dec. 16. 16:55
 25/27 anonim ***** válasza:
43%
Ne aggódj, még simán becsúszhat évente a gyerek....
2013. dec. 16. 16:58
 26/27 anonim ***** válasza:
72%
Félelmetes, hogy a gyerekek manapság mennyivel előbb érnek szexuálisan, mint agyilag. Jól pofára fogsz esni, kérdező, már ha nem kamu a kérdés. Konkrétan most akkor mi is a kérdés? Ha voltál ekkora nagylány eddig, meg ilyen okos, akkor tudhatnád, hogy mi a nagy helyzet apukáddal. Én a helyében két nagy pofont is leosztottam volna neked...
2013. dec. 16. 17:05
 27/27 anonim ***** válasza:
68%
Egyszer már írtam ezen az oldalon, hogy szerintem mindenki akkor kezdjen el szexuális életet élni, ha már szellemileg is felnőtt ahhoz, hogy esetleg gyerek is lehet a dologból akiről gondoskodni kell. Akkor nagyon-nagyon le lettem hurrogva. Tudom, kicsit erős így, de pontosan a kérdező féle esetek miatt gondolom így. Nem tudom melyik a kifizetődőbb, várni néhány évet, vagy gyerekként tönkretenni az életünket...
2013. dec. 16. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!