2 élete van apámnak. Hogyan fogadjam el, vagy mit tegyek?
A szüleim nem váltak el és együtt laknak. kb 10 éve szinte utálják egymást, bár már nem veszekednek annyit, mint régen.
Azt tudtam, hogy apámnak van valami szeretője, hallottam, amikor bájcsevegett vele: jaj édesem így, édese úgy, de megd*gnálak, mint múltkor..
Egyik nap mondta, hogy töltsek fel 1 zenét a telefonjára. Én a céges telefonját vettem el véletlen (van 1 "céges", meg egy magán). Egy csomó közös kép volt róla, a szeretőjéről meg egy gyerekről...
Azóta figyelem, hogy mennyit van távol, és hát nagyon sokat. Ma is csak úgy elment és 6 óra múlva jött haza.
Ráadásul sokszor van olyan, hogy "elmegy dolgozni", de "nem keresett semmit" (taxis, mindig keres valamennyit..)
Nos, mit tegyek? Miattam nem válnak el, bár mondtam, hogy jobb lenne. Aztán jött a duma, hogy anyának nem fizet elég jól a munkája, meg ez, meg az..
Iszonyatosan sajnálom az olyan gyerekeket, akiknek végig kell nézniük két ilyen felelőtlen szülő szánalmas harcát. Tömény szánalom. Tapasztalatból is beszélek, és baromira sajnállak. Nem tudom, mennyi idős vagy, de remélem nem fogsz elferdülni emiatt a minta miatt.
Nem tudsz mit tenni, talán csak megpróbálni hosszasan beszélni velük, bár már elég késő, igazából már mindegy is. Majd egyszer elköltözöl...
Részvétem. Én a jobbik: elvált szülők gyermeke vagyok. De így is átérzem a helyzeted, mert kiskoromban mindketten rajtam marakodtak. Már a végén a rettegés gondolata fogott el, ha arra gondoltam ,hogy ezek egy légtérbe kerültek.
Nem biztos, hogy könnyebb elfogadni, de azt megteheted, hogy őszintén elmondod, mit gondolsz a dologról. Talán így neked is könnyebb lesz. Vagy csak megkönnyebbülsz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!