Amikor apámnak itt vannak nálunk a rokonai, miért beszél velem úgy mint a kutyával és miért tesz sértő megjegyzéseket mindig?
pl. "hozzál már valamit a fene a hülye fejedet!!!!!!"
"kapcsold már be a gyerekeknek a számítógépet mert megpofozlak"
"a tehetsége az nulla, de pofázni azt tud"
Szólj vissza neki bátran, bármi áron is. Ne hagyd hogy így játsza az eszét. Én mindig higgadtan és vitára készen állva megyek, egy-egy családi összejövetelre, és be kell vallani néha tényleg szükség volt a felkészültségemre. Én így vágnék vissza, ezekkel a mondatokkal:
A tehetsége az nulla, de pofázni azt tud: Na,! pont ezt mondta a főnököd rólad! (és hidd el meg fog lepődni)
kapcsold már be a gyerekeknek a számítógépet mert megpofozlak: Nem hallottad még, hogy lopott szöveg nem áll jól idős fateroknak? ( itt várható hogy egy picit elkomolyodik majd)
hozzál már valamit a fene a hülye fejedet: Hozz ki magadnak amit akarsz, engem ne csicskáztass! ( ha ezt elmondtad, elengánsan távozz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!