Másnak is megszabják a szülei mennyit legyen kötelezően a kutyával (vagy valamilyen háziállattal)?
Nem arról van szó, hogy nem szeretek a kutyával lenni, csak azt nem szeretem hogy kötelező. Egy kutyánk van, amúgy kinti, szóval nem azért kell kint lenni vele, hogy szabadlevegőn legyen, mozogjon, mert azt tud napközbe is. Egy órát mégis kint kell legyünk, sétáltatni, vagy futni, vagy feladatokat csináltatni vele. Két tesóm van, azt mondták a szüleim, hogy nekik mindegy ki mikor, vagy hogy de valamelyikünk mindig foglalkozzon a kutyával. Míg ők nem szoktak. Ebből az van, hogy általában én vagyok vele a legtöbbször. 3 napot. Míg a tesóim 2-2t.
Nem hülyeség ilyeneket megszabni szerintetek? Vagy akkor miért nincsenek ők is vele, vagy miért nem nézik mit csinál a két tesóm? Az egyik pl. mindig csak elmegy vele sétálni. Míg az ápolása mindig rám marad!
Nekünk pont ezért nem engedték a szüleink anno, hogy hirtelen fellángolásból, és mert "cuki" legyen kutyánk. Mert tudták, hogy amikor tini lesz a gyerek, már nem lesz ideje és kedve kutyázni, és akkor az a szegény vagy teljesen magára marad, vagy a szülőkre.
Igazuk volt, utólag nagyon hálás vagyok, és így alakult: tényleg nem lett volna kedvem minden nap kutyázni. Sajnos ez van. Most már felnőtt vagyok, lehetne, ha akarnék, de már én magam is azt mondom, hogy erre se időm, se energiám.
Nektek van, hát foglalkozni kell vele. Mindenkinek.
Nem a gépezésről van szó. Azt amúgy is csak akkor tudok ha tesóim nincsenek itthon, mert csak két gép van. Tudom hogy nem mindig az van amit akarok. Suliba kell járni, itthon tanulni, takarítani. Ezeket sem akarom de csinálom. A kutyázás viszont más. Ahhoz van kedvem, csak nem mindig. Akkor akarok vele lenni ha tényleg vele akarok lenni.
Amúgy 12 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!