Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy emésszem meg, hogy...

Hogy emésszem meg, hogy apámnak már nem mi vagyunk a családja?

Figyelt kérdés

8 éve váltak el a szüleim, és kb 3 éve láttam utoljára apámat. Mindig is apás voltam, imádtam apámat, hiába ő a szigorúbb, "fiú ne merjen a kis hercegnőmre nézni" típus. Amióta elváltak, mindig beszéltünk telefonon, skypeon, facebookon, és kétszer találkoztunk, mert Angliában lakik. Úgy volt, hogy most nyáron menni fogok ki hozzájuk, de ez a terv nem jött össze.

Van barátnője 2 éve, és nemrég született gyerekük. Apámmal való beszélgetések már a baba születése előtt ritkultak, de úgy 4-5 hónapja teljesen megszűntek. Nap mint nap facebookon látom, ahogy elvan a babájukkal, és nagyon fáj, hogy felém már egyáltalán nem néz, mert oké, kisgyerek, törődni kell vele. De akkor velem már nem?

Új családja van, és ennyi, kész, el kell fogadnom?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. júl. 16. 16:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezd meg tole. Komolyan...ha eddig beszeltetek, nyugodtan kerdezz ra, es nyugodtan mond el neki, hogy hanar orulsz a testverednek, de neked mennyire faj, hogy mar semmibe vesz. Meg azt is, hogy szamidra o mennyire fontos!
2013. júl. 16. 17:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Most neked kéne őt keresned. Az ő "feladata" lenne, de így alakult. Nyugodtan leírhatod neki az érzéseidet, könnyebb mint kimondani és ha eddig jóban voltatok akkor érteni fogja és biztos bűntudata lesz, változni fog. Írd meg neki hogy fontos neked hogy beszéljetek és maradjatok kapcsolatban mert hiányzik!
2013. júl. 16. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!