Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most meg mi baja van apámnak?...

Most meg mi baja van apámnak? Miért csak most jut eszébe veszekedni velem?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és lassan 6 hónapos terhes. Még a szüleimmel élek és tanulok is. Tudjuk a barátommal, hogy nagyon korai (inkább csak nekem, mert ő 24 éves) de nem terveztük hanem védekezés mellett becsúszott és egyikünk se gondolt arra, hogy vetessük el. A szüleim lefagytak amikor elmondtuk nekik meg egy kicsit kaptunk mindketten de nem volt vészes. Apukám eddig nem szólt semmi rosszat, most meg piszkál a baba miatt és folyton elkezd kioktatni, hogy most cseszem el az egész életemet meg azt mondja, hogy mennyire meg fogkm ezt bánni. Ilyeneket mond. Nem tudom mi baja lett így hirtelen de teljesen lehangol és ezt utálom. Pont tőle nem várnám ezt, nski is megmondtam és beszélni akartam vele de nem lehet. Mit csináljak? Mi lesz ha megszületik, akkor is ezt fogja csinálni? Azt akarom, hogy szeressék.

2013. dec. 16. 15:09
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ha másnak sikerült, akkor nekem mért ne sikerülhetne?! Nem túl jó így, hogy eltartanak de keresni fogok valamilyen egyszerű munkát amit gyerek mellett is fogok tudni csinálni. Tudom, hogy sikerülni fog mert szeretek haladni és elérni azt amit akarok. Ha kell akkor kemény munkával. Fel vagyok készülve arra, hogy nem lesz egyszerű, amúgy se szeretem ha minden az ölembe hullik. Az apuka nem csak annyiban fogja kivenni a részét, hogy 1-2 naponta átjön pár órára. Ragaszkodik hozzá, hogy amikor csak teheti velünk legyen és már magától vásárol neki előre.
2013. dec. 16. 15:39
 12/27 anonim ***** válasza:
87%

Most gonosz leszek DE: diplomás, nyelveket beszélni kisgyerekes anyukákat nem vesznek vissza, mert a GYEREK! A gyerek beteg, sokat, nagyon sokat, ilyen munkaerő pedig nem kell.

Te meg egy csecsemővel és érettségivel szerinted hova kellesz?

Miért nem költözöl már most apukához? Nagy felnőtt mondatokat írogatsz, de a szüleidtől vársz el mindent...

2013. dec. 16. 15:41
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit naiv vagy, már ne is haragudj. Egy baba mellett tanulni is nehéz lesz, nem hogy tanulni és dolgozni is. Meg addig is ki lesz a kicsivel?

Az meg, hogy az apa mennyire veszi ki a részét, majd kiderül. Ha annyira ragaszkodna hozzátok, már nála élnétek.

2013. dec. 16. 15:42
 14/27 anonim ***** válasza:
42%

Ne bántsátok, ha védekezés mellett "becsúszott" a baba, akkor nem tehet róla, inkább vetette volna el?

Ne aggódj, szeretni fogják, de most még apukád emészti a dolgokat.

2013. dec. 16. 15:44
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy naiv hiszen még kislány. :) Most még könnyű, még nem szülted meg. Utána egyre több és több gondod lesz vele, főleg ha apuka nem lakik veletek. Kimerülten nem fogsz tudni tanulni mellette.
2013. dec. 16. 15:44
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ejh mindig az a fránya becsúszás, lassan félek már szexelni, mert nem hat a tabi, kilyukad a gumi, nem működik a spirál??? Hát mi van itt??? Összeesküdtök, hogy nőljön a lakosság??? :D :D
2013. dec. 16. 15:45
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bántásból írom, de tény, hogy így nagyon szépen elcseszett mindent. :/ Egyébként hogy csúszott be a baba? Milyen védekezési forma mellett?
2013. dec. 16. 15:45
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem egyből akkor amikor megszületik. Pár éves korában már egyedül hagyhatom pár órácskára az apukájával vagy a nagyszüleivel. Tudom, hogy egyáltalán nem lesz egyszerű és nem várok el mindent a szüleimtől de hát ilyen helyzetben leginkább rájuk lehet számítani. Akkor is ha 27 éves lennék. Ő már régóta mondja, hogy költözzek hozzá de eddig még nem akartam.
2013. dec. 16. 15:49
 19/27 anonim ***** válasza:
87%

Pár éves?

1,5 évesen bölcsi és mehetsz dolgozni!

2013. dec. 16. 15:52
 20/27 anonim ***** válasza:
33%
19es az az ő dolga lesz hogy ezt hogyan oldja meg. Ha van rá lehetősége és megengedhetik magunknak anyagilag nem értem miért fáj egyeseknek ha kap segítséget és esetleg nem kell egy szál érettségivel robotolnia valahol.
2013. dec. 16. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!