Mit csináljak? Kivel beszéljek? Az apámnak viszonya van a legjobb barátnőmmel
Igazából sejtettem,hogy van valakije a barátnőmnek,mert nem volt olyan hétvége,hogy ne kavart volna valakivel,de az utóbbi időben semmit nem hallottam.Úgy volta, vele,hogy lehet,csúnya a srác vagy valami.
Anyáék elváltak már,de akkor is...
Ő 19 éves,apám meg 45.
16/L
Ha elváltak, akkor semmi elitélendő nincsen benne, de apád helyében furcsálnám, hogy a lányom barátnőjével"kavarok"
Senkivel, és semmit.
Maximum annyit, hogy ne nzzenek hülyének, és ezt akár az apádnak, és akár a barátnődnek megmondhatod.
Hozzátéve,mhogy nincs közöd hozzá, de te ha ők szétmennek nem fogsz választani kettejük között
Az egy dolog, hogy elváltak, de bizony nem kevés elítélendő dolog van ebben. Egy 45 éves férfi mit akar egy 19 éves lánytól mégis?
De a lány is jó hülye, meg apakomplexusos.
45 és a 19, az azért nem az, mint a 16 és 41..
25 év korkülönbség azértelfogadott, 19 évesen azért már elég felnőtt
(Nem értek én sem egyet az ilyen kapcsolatokkal, mert én nem tudom 27 évesen sem elképzelni, hogy egy apámkorabelitetszen, de nem ítélem el)
1.
Ha nekem beszélnem kéne velük, tuti képen hánynám őket, mert ez annyira undorító.
De egyébként ez már biztos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!