Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után megéri még barátkozn...

Ezek után megéri még barátkoznom a régi legjobb barátnőmmel? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Fél éve hiányoztam a suliból 1 hónapot az alatt az idő alatt az a legjobb barátnőmet mintha kicserélték volna. Mikor visszatértem a suliba észrevettem, hogy nagyon eltávolodtunk egymástól és a legjobb bnőmnek lett egy új l.bnője HELYETTEM! Először az gondoltam nem komoly a dolog de aztán meglepődtem mert szünetekben is vele lógott én mellőzve voltam... Aztán voltunk kirándulni ahova a másik csaj nem jött. Váratlan fordulat következett hirtelen újra 'nagy' barátkozásba kezdett (valakivel muszáj volt ha nem volt ott az a másik lány). Majd mikor visszatértünk a kirándulásról akkor újra mellőzve voltam. Jövőre a lány sulit vált nem tudom mi lesz majd a helyzet. Vélemények? Szerintetek megéri még vele barátkoznom? Bocsi, picit hosszúra sikeredett.
2011. ápr. 28. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
5%
HELYETTEd!A barátnőd a tulajdonod volt?
2011. ápr. 28. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg. A dolog hátterében féltékenységet szimatolok. Hasonló szituációban voltam már. Volt egy lány osztálytársam, aki nagyon szép volt. Ő volt a legjobb barátnőm. Legbelül mindig féltékeny voltam rá. Egy hétig hiányzott a suliból, és megváltoztak az érzéseim. Mások is biztattak, és ettől megerősödtem. Mire visszajött egyedül maradt. Kellett egy év, hogy rájöjjek, én voltam a hibás. Mire kiballagtunk a suliból újra jó barátnők lettünk. Nagyon örülök, ha néha-néha még látom, mert "szeretem" őt. Én viszont akkor nagyon "mocsok" voltam vele, és mégis megbocsájtott! :) Ez ám a barátnő!
2011. ápr. 28. 19:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem az volt...Csak a barátságunk igazán erős volt egy igazi barátság volt és nagyon rosszul esett, hogy mindössze 1 hónap alatt "elfelejtett" .
2011. ápr. 28. 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szamár ló helyett effektus.
2011. ápr. 28. 19:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Én nem voltam rá féltékeny, csak annyi a gondom, hogy ilyen könnyen tönkrement a barátságunk semmi vita abszolút semmi nem történt ami miatt tönkremehetett volna ez a barátság. Imádtunk együtt hülyülni, mindent megbeszéltünk tényleg ő volt a legjobb barátnőm úgy szerettem ahogy volt.
2011. ápr. 28. 19:30
 6/10 A kérdező kommentje:
ja, és köszi a válaszokat :)
2011. ápr. 28. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
15 körül vagytok? Én akkoriban jártam így a nagy "barátnőmel", egy hét betegség elég volt, hogy mire visszatérjek az osztályba, ő hirtelen nagy rokker legyen, rendszeresen dohányozzon minden szünetben, és összeálljon egy olyan lánnyal, akit addig lesajnált. Mondjuk előtte is voltak dolgai.. néha szórakozásból megsértődött, a semmiért kellett engesztelni. Végül, az előbbi húzása után hagytam a fenébe. Neked is ezt javaslom. Azon se csodálkoznék, ha hírtelen valaki mással az osztályból nagyon jól kezdenéd érezni magad, akkor mindjárt visszaódalogna hozzád..
2011. ápr. 28. 19:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Van egy lány aki az osztály "esze"... Az Lb-m szinte csak azért van jóba vele mert van kiről másolni a házit.. néha felmerül bennem is, mi van ha csak kihasznál? Talán megfogadom a tanácsot és hagyom a francba az egész barátnősdidt. Köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 28. 20:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezért jó ha az embernek több barátnője barátja van, mint egy de legjobb, mert érhetnek pofonok, és így cska egy pofon elég és kidől az ember.

Fogadd el, ha nem lb-je vagy valakinek, de jól kijöttök, és ne próbálj irígykedni, az csak neked rossz, és csak hátráltatna a barátságok kialakításában, mélyítésében.

2011. ápr. 28. 20:21
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. máj. 1. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!