Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt szerintetek meg kéne...

Ezt szerintetek meg kéne értenie az apámnak?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Még nem volt sajnos igazán komoly kapcsolatom, és egy lányt sem vittem még haza.

És nem is szívesen beszélek otthon az ilyen dolgaimról. Ennek az az oka, hogy kiskoromban az apukám mindig a csajokkal cikizett. Tudjátok kb. az a színvonal, ami első osztályban, ha valakiről kiderül, hogy szerelmes valakibe. Csak ő felnőtt ember...

És ezek a jópofáskodásai olyan nyomot hagytak bennem, hogy kollégák, haverok előtt sem szeretek beszélni a nőügyeimről.

És még furcsállja, hogy nem hoztam haza nőt (mert az ő haverjainak a gyerekei...) meg néha célozgat rá, hogy talán meleg vagyok, ezért lehet.

Sok kérdésem lenne: hogyan érhetném el, hogy többet ne cikizzen a csajozással? elvégre nem szégyen.

másrészt hogyan érhetem el, hogy hagyja ezt a témát, és megértse, hogy miért nem akarok róla beszélni?

megy egyáltalán miért csinálja ezt?

szerencsére nem mindig téma, de ha felhozza az nagyon frusztráló.

egyéb dolgaim haza kötnek, ezért nem költözhetek el.

2013. okt. 11. 15:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ezeket a kérdéseket ugyanígy kellene feltenned neki, ahogy most itt megfogalmaztad!
2013. okt. 11. 15:05
 2/12 A kérdező kommentje:

ismerem annyira, hogy nem tudna rá értelmesen (meg egyáltalán) válaszolni.

és minden úgy folytatódna, ahogy volt.

2013. okt. 11. 15:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Ideje lenne pedig már komoly kapcsolatot keresni magadnak. Apád csak nem érti, hogy mi van, mert a fiúk általában hetente új csajokkal állítanak be.
2013. okt. 11. 15:44
 4/12 A kérdező kommentje:
a komoly kapcsolat nem egy tényezős dolog...
2013. okt. 11. 15:47
 5/12 anonim ***** válasza:
"Apa mi lenne, ha nem szekálnál folyton a csajozós dologgal? Cseppet sem vicces már, sőt, kifejezetten unom..."
2013. okt. 11. 15:48
 6/12 A kérdező kommentje:
már mondtam neki. ha ilyen kedvesen mondom az csak bátorítás neki további cikizésért. ha keményebben szólok rá, akkor van hogy egy hónapra is abbahagyja. de mindig kibukik belőle idővel.
2013. okt. 11. 15:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
"nézd apa, eddig egyetlen csajt sem mutattam be neked, annyira égő vagy, nem merek hazahozni senkit sem...."
2013. okt. 11. 15:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Sajnos már leírták előttem:) Hetessel értek egyet :)
2013. okt. 11. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Én megértem, hogy a párkapcsolat nem egy tényezős dolog, nem véletlenül van benne a "pár" szócska :D Viszont érzi, hogy valami susmus van ezen a téren. Hiszen mindenki, aki ismerkedik egy kicsit is, annak rövid időn belül hosszabb-rövidebb kapcsolatai lesznek. Én nem ítélkezem, csak az észrevételeimet mondom el. Őszintén szólva, lehet az én tesóm is meleg. Sosem hozott haza csajt, meg nem is beszélt még egy csajról sem, hogy hú de megb*sztam és társai. Azzal jön, hogy neki csak arra kellene, hogy leápolja. Tehát ő is takargatózik, de senki nem kérdez rá a családból. Olyannak kell szeretni mindenkit, amilyen. Én is elfogadom a bátyám.

Nem szabad visszahúzódónak lenni, mert úgy sosem lesz párkapcsolatod, ezt a tippet tudom ajánlani. Apuddal meg kettőn áll a vásár. Én őszintén leülnék vele beszélni, aztán ha nem fogja fel, úgy sincs mit tenni. Az a generáció még úgy nőtt fel, hogy a kocsmában tévéztek, társalogtak, aztán meg nőztek.

2013. okt. 11. 16:04
 10/12 A kérdező kommentje:

köszönöm 7es. lehet hogy ez lesz!

9es, ez ennél sokkal bonyolultabb...

2013. okt. 11. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!