Ezt szerintetek meg kéne értenie az apámnak?
25 éves vagyok. Még nem volt sajnos igazán komoly kapcsolatom, és egy lányt sem vittem még haza.
És nem is szívesen beszélek otthon az ilyen dolgaimról. Ennek az az oka, hogy kiskoromban az apukám mindig a csajokkal cikizett. Tudjátok kb. az a színvonal, ami első osztályban, ha valakiről kiderül, hogy szerelmes valakibe. Csak ő felnőtt ember...
És ezek a jópofáskodásai olyan nyomot hagytak bennem, hogy kollégák, haverok előtt sem szeretek beszélni a nőügyeimről.
És még furcsállja, hogy nem hoztam haza nőt (mert az ő haverjainak a gyerekei...) meg néha célozgat rá, hogy talán meleg vagyok, ezért lehet.
Sok kérdésem lenne: hogyan érhetném el, hogy többet ne cikizzen a csajozással? elvégre nem szégyen.
másrészt hogyan érhetem el, hogy hagyja ezt a témát, és megértse, hogy miért nem akarok róla beszélni?
megy egyáltalán miért csinálja ezt?
szerencsére nem mindig téma, de ha felhozza az nagyon frusztráló.
egyéb dolgaim haza kötnek, ezért nem költözhetek el.
Minden dolog annyira bonyolult, amilyen bonyolulttá saját magunk tesszük :)
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, pedig elvileg empatikus ember vagyok. De itt szerintem több is van még, amit nem írtál le. Azt mindenesetre látom, hogy jó nagy trauma ért ezzel kapcsolatban és sajnos kivetül a mindennapi életedre. Na de bocsánat, többet nem írok. Szió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!