Nagyon rossz érzés lenne apámnak, ha nem hívnám meg a szalagavatómra, ballagásomra?
3 éve külön lakik tőlünk,alig érdeklődik felőlem.Néha kéthetente szokott jönni,de csak azért ,hogy mit vihetne még tőlünk el..
Azt hiszi,hogy nekem ez semleges érzés..pedig nem,rossz érzés ,hogy a saját apám lesza----r
.
Attól függ. Ha nem érdeklődik felőled, akkor nem valószínű, hogy az érdekelné, hogy neked ballagásod van. Inkább csak te magad dédelgeted magadban a bosszút (megértem!), hogy ha nem hívod meg, akkor majd neki ez mennyire fog fájni, igaz?
Hívd meg, és ne várj el előre semmit. Ha eljön, akkor örülj neki (feltéve, ha nem cirkuszol, mint az enyém, csak azért, mert valami nem róla szólt), ha nem, akkor ez van. Legalább egy hiú reménnyel kevesebb lesz. Tudom, hogy fáj, az én apám is csinált hasonlóakat, tényleg fáj. Nagyon sajnállak. De hidd el - tasztalat -, jobb tudni a legrosszabbat, mint folyton bosszú forralni vagy várni a csodát. Csak annyit érsz el vele, hogy a magad dolgai helyett folyton apukával foglalkozol. Illetve: a hiányával és azzal a fájdalommal, amit a hiánya okoz.
Hívd meg, és részedről megtetted a magadét. Aztán ő lép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!