Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most meg mi baja van apámnak?...

Most meg mi baja van apámnak? Miért csak most jut eszébe veszekedni velem?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és lassan 6 hónapos terhes. Még a szüleimmel élek és tanulok is. Tudjuk a barátommal, hogy nagyon korai (inkább csak nekem, mert ő 24 éves) de nem terveztük hanem védekezés mellett becsúszott és egyikünk se gondolt arra, hogy vetessük el. A szüleim lefagytak amikor elmondtuk nekik meg egy kicsit kaptunk mindketten de nem volt vészes. Apukám eddig nem szólt semmi rosszat, most meg piszkál a baba miatt és folyton elkezd kioktatni, hogy most cseszem el az egész életemet meg azt mondja, hogy mennyire meg fogkm ezt bánni. Ilyeneket mond. Nem tudom mi baja lett így hirtelen de teljesen lehangol és ezt utálom. Pont tőle nem várnám ezt, nski is megmondtam és beszélni akartam vele de nem lehet. Mit csináljak? Mi lesz ha megszületik, akkor is ezt fogja csinálni? Azt akarom, hogy szeressék.

2013. dec. 16. 15:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
22%
Ha megszületik tuti imádni fogják ne aggódj! Végezd el a sulit és akkor helyrehozhatod az életed.
2013. dec. 16. 15:11
 2/27 A kérdező kommentje:
A sulit mindenképpen be fogom fejezni. Anyukám várja a babát de apa már nem annyira...
2013. dec. 16. 15:14
 3/27 anonim ***** válasza:
15%
Valóószínű mostanáig rágódott rajta, elkezdett gondolkodni, hogy mi hogyan lesz, de ha megszületik a baba akkor majd megenyhül, a legtöbb nagypapa rajong az unokájáért.
2013. dec. 16. 15:14
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Talán remélte, hogy előbb lesz valami végzettséged, meg viszed valamire és nem az ő nyakukra szülsz.
2013. dec. 16. 15:16
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Most fogja fel, hogy mi vár rá a következő hónapokban.

Hogy fogsz tanulni kisbaba mellett?

2013. dec. 16. 15:19
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg mostanra dolgozta fel a dolgot. Igaza van rohadtul elcseszted. :/ Sajnálom a dolgot, de már sokat nem tehetsz. Biztos kicsit jobb lesz a dolog, ha megszületik, de hidd el, sok jó nem származik abból, ha egy gyerek szül egy gyereket.
2013. dec. 16. 15:23
 7/27 A kérdező kommentje:

Remélem úgy lesz. Ő az a tipikus szikla lelkű férfi aki nem mutatja ki az érzelmeit, de tudom, hogy legbelül ő is meghatódik néha :D remélem akkor is meg fog amikor megszületik a kicsi.

Az apuka dolgozik. Úgy terveztem, hogy érettségi után hozzá költözök. Ameddig tanulok addig van olyan aki tudna vigyázni a gyerekre ha kell. Valahogy úgyis megoldom mert nem leszek iskolázatlan.

2013. dec. 16. 15:27
 8/27 anonim ***** válasza:
84%
Szóval még egy évig a szüleid fizetnek mindent, aztán a párod? Nem lennék olyan biztos abban, hogy le tudsz majd érettségizni!
2013. dec. 16. 15:29
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Remélem sikerülni fog, drukkolok neked. De sajnos a legszebb éveid arra fognak elmenni, hogy pelenkát cserélj és gyereket nevelj, ahelyett, hogy járnád a világot, tanulnál, szórakoznál. Nem lesznek meg azok a szép kötöttségek nélküli évek. Nem irigyellek :/
2013. dec. 16. 15:33
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Apukád is fog vigyázni a babára?

Ő is fel fog kelni a sírásra, anyagilag is megterhelő lesz a családnak. Közben meg az apuka éli világát.

Nem csodálom, hogy nem tetszik neki.

2013. dec. 16. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!