Mi a véleményetek erről a cikkről?
Nem voltam egészen biztos a kategóriában, de azért ide tettem, mert lehetséges, hogy az anyjával való kapcsolatra vezethető vissza a hozzáállása. A többi írása is uszító, gyűlöletkeltő.
Ti mit gondoltok erről az írásról? Mi állhat a hátterében?
Nem tudom miért gondolja mindenki, hogy ezek a tulajdonságok minden nőben 100%-os telitettséggel van benne. Nem.
Ha hordók lennének ezek amiket leir, akkor az egyik nőnél 15% lenne, másiknak 50%, harmadiknál 90%, de sosem 0%. Ennyi a lényeg.
Hát ez a cikk most a kis lelkembe gázolt :'S
Pedig csak én ültem békésen, Children of Bodomot hallgattam (aminek a koncertjére 1 óra múlva indulok, fuck yeah!!! >:D ) és akkor ez... Ha nem lenne túl nehéz az acélbetkós, akkor még toporzékolnék is nyilván :D Mielőtt megyek és kinyivákolom a szintén rocker pasimból a habos-babos esküvőt, habos-babos gyűrűvel, aztán meg megtagadnám tőle a napi többszöri szexet... De elég álságos vagyok, ezért csak az időzítésre várok igazán :DDD
Juj, mondtam már hogy jövő héten VÉÉÉGRE befejezik a teljes hátas tetkómat? :DD (egy gitár, ráfonódott rózsákkal, hiába, imádom a Savatage-t ^^ )
Juj, de ezt nők ne olvassák, mert utálom minden nőtársamat egytől-egyig, ha le van írva, háakkó az úgy van e. :D
Amúgy meg ha ilyen elcseszett egy kategória vagyunk, mi, asszonynép, akkor talán jobb lenne a férfiaknak bebuzulniuk? :S Hiszen akkor hozzájuk illő társasággal múlathatnák az időt, és nem kéne a mi szegényes és nyomorult szintünkre leereszkedniük...
16:35: XDXD Ez nagyot ütött. Jó koncertezést!
Egyébként egyet értek. Ha a pasik így gondolják, közösüljenek legközelebb a saját, felsőbbrendű fajtájukkal.
Persze, van benne igazság, mert minden vicc félig igaz. Szerencse, hogy nem minden nő ilyen, és nem minden pasi gondolja így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!