Mi a véleményetek erről a cikkről?
Nem voltam egészen biztos a kategóriában, de azért ide tettem, mert lehetséges, hogy az anyjával való kapcsolatra vezethető vissza a hozzáállása. A többi írása is uszító, gyűlöletkeltő.
Ti mit gondoltok erről az írásról? Mi állhat a hátterében?
Több nagy név van férfiak között? Tudomány, politika.... Szerintetek akár a közelmúltban mennyire volt normális, ha egy nő tudós, vagy politikus? Csak a tűzhely és a gyerek mellett volt a helyük, szerintem ez az indok nagyon nem állja meg így a helyét. Úgy néz ki a cikk írója mégsem olyan okos mint állítja. Sőt, lehet találnánk még akár nőt is aki okosabb nála! :) Szánalmas a gyerek. A rivalizálással még egyet értek, de nem ennyire sarkalatosan.
Emma meg Daniel példa? Pont attól nem felszínesek, hogy elég nekik, hogy egy csaj jól néz ki? Nem mondom, hogy a nők ebben jobbak, de a férfiak sem szentek.
Az esküvős résznél vált nekem egyértelművé, hogy ennek a pasinak nagy gondjai vannak a párválasztással. :) Ha így gondolja ott nagy bajok vannak. Igen, vannak ilyen nők, de férfiakra is lehetne házasság szempontjából általános hibákat ráhúzni és felnagyítani.
Én nem húztam fel magam a cikken, megszoktam az ilyen véleményeket néhány férfitól. Az anyjáról is ezt gondolja vajon????
26-os: Szerintem nincs is neki anyja, úgy sz*rták.
Elnézést, nem vagyok egy mocskolódó fajta, de még férfiként is komolyan sértve érzem magamat.
Az írónak nyilván a polgárpukkasztás a legfőbb célja az irományaival, de be kell valljam, én nő létemre 1-2 mondatán hangosan nevettem. Aztán pedig rá kellett jönnöm nem ír (mindig) hülyeségeket.
Összeszedte egy csokorba a legrosszabb női tulajdonságokat, amiből nem feltétlenül mind található meg minden nőben, de ha úgy jó mélyen magunkba nézünk, egyet biztosan tudunk találni a felsoroltakból, ami ránk is igaz.
Sok mindenben nem értek egyet a cikkel, szívesen leülnék az íróval ezek megvitatására.... :)
Mi nők is össze tudnánk szedni az "erősebbik nem" (hahaha :D) minden hibáját,de két okból nem tesszük. Az egyik, hogy nem lenne rá elég időnk, végeláthatatlan sorolás volna, felesleges szájtépés............., a másik pedig az, hogy bennünk megvan egy olyan JÓ!!! tulajdonság, ami miatt nem tesszük. ;)
2-as "Az egyik lánynak megvolt, de sajnos annyira gyengén teljesített, hogy a lány köszönte és nem kért belőle többet, plusz ezt közölte is a férfinak látszó lénnyel. Gondolhatjátok milyen jót tett férfiú önbecsülésének :D :D
Egy ideig próbált mindenkihez közeledni a tágabb ismeretségi körben, csak kapjon egy esélyt a szépítésre, de kosarat kapott. Ki akar egy nullával ágyba bújni? "
Kibeszélte a partnerét akit előtte megalázott? NŐ! Igazoltad a cikket, köszönjük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!