Mit gondoltok erről a cikkről? Pontos, helyesek az információk?
bayarda.webnode.hu/lovasfelszereles-mi-kell
A lányom nemrég kezdett lovagolni tanulni, karácsonyra szeretnék neki lovagló ruhákat venni. Ezt a cikket a facebookon találtam, elég átfogó, de érdekel, hogy pontos-e, mert én nem értek hozzá, és sajnos sok marhaság is felkerül az internetre.
Én világ életemben utcai ruhában lovagoltam egyetlen egy kivétellel: sisakot hordok. Azt sem azért, mert túl gyakran esnék fejre, de az bizony megesik, hogy az erdőben nagyot koppan rajta egy-egy faág, ami alatt azt hittem, elférek. :)
Annyit tennék hozzá, hogy amíg kezdő, addig jó lenne egy csizma. Akár egy közönséges, olcsó gazdacsizma is megteszi. Ti amíg nem támaszkodik a kengyelbe eléggé, gyakran belecsúszhat a lába, és a fűzős cipőnek ha átugrik a nyelvén, akkor ki sem tudja majd venni belőle, hacsak fel nem húzza a lábát, és kézzel le nem szereli, de ez egy idő után már elég uncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!