Mit gondoltok erről a paciról?
Nem szeretném megvenni, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. Nekem nagyon tetszik!
a facebookon az egyik lovas csoportba írogatott a tulajdonosa, valóban valami kupec féle és egy iszonyú primitív bunkó. egy olyan vita kapcsán írt, hogy 2 éves lovat nem kéne lovagolni, de szerinte simán lehet, halál bénán lovagol.
az utolsó kép meg gondolom még a ló előző helyén készült, ahol még tudtak lovagolni.
Ez katasztrófa...
Hihetetlenül elszomorít amikor ilyen hirdetést látok.
Az utolsó képen egy igen jó lovat látunk, jó kezekben, ápoltan, látszik hogy kiválóan van tartva, igazi versenyló akire nagyon vigyáznak.
Valószínűleg a régi gazdája túladott rajta, és valamilyen úton-módon kupeckézre került (1. valamint 2. kép).
A lónak megváltozott az alkata, valószínűleg sokat volt kocsizva, el lett hanyagolva, az első képen valami katasztrófa ahogy be van húzva a feje rollkur-be.
Valószínűleg most egy nagyon elrontott és nem túl boldog ló.
De ha a régi képet megnézzük akkor én még látnék benne reményt, ha lenne ennyi pénzem én megmenteném szegény párát az árnyékból... :(
Remélem jó sorra jut!
a hirdetésben található rémes kép a facebookon, hozzászólásokból kiderül milyen színvonalas a tulajdonos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!