Mi a véleményetek erről a cikkről?
Bármilyen vélemény érdekel. Mit gondolsz a cikkíró felfogásáról? Egyetértesz-e?
-Nekem karácsonykor halászlé legyen, ne hagymaleves.
-Ananászos csirke jöhet
-Zöldségmix jöhet, de legyen sültkrumpli is
-Görögsaláta jöhet
-A kókuszkockát nem különösebben szeretem.
- Karácsonykor halászlé - hagymaleves soha.
- Nincs bajom se a csirkével, se az ananásszal, de jobb a sertés.
- A zöldségmixnek tényleg csak egy vagon sóval van valami íze. A köret fogalma amúgy is kimerül a rizsben és a krumpliszentháromságban (sült, püré, főtt).
- Ez a "vegyes" saláta tényleg hülyeség. Inkább valami normális savanyúság.
- Szeretem a kókuszkockát. Fogam is van, nyálam is van, időm is van.
Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek, eléggé meglepett ez a nagy zöldségellenessége az írónak, sőt az, hogy ennyire általánosította a férfiak ízlését, és hogy a legegészségesebb, legvitamindúsabb élelemnek, a zöldségnek az ízét (ami szerinte nincs) ennyire leminősítette, és úgy írta, mintha minden férfi ezt így gondolná.
További gondolatom: nemcsoda, hogy a gyerekek nem szeretik a zöldségeket, ha egy felnőtt férfi sem képes önmagában megenni.
Engem nem érdekelnek az ilyen cikkek. A kaja az kaja nem?
/F
köszönöm a válaszokat, utolsó: ilyen típusú véleményt vártam leginkább, mert úgy írja le a cikkíró, mintha az lenne a természetes, hogy tömködjük magunkba a húst meg minden "mesterséges ízű sz*rt", mert a zöldségnek szerinte semmi íze nincs. holott abban van a legtöbb vitamin, víz, de ma már az ilyenek ízfokozó nélkül már nem éreznek semmmit...
ja és ugye szerinte ilyen az igazi férfi.
Magában a cikkben nekem az a legidegesítőbb, hogy felvezeti, hogy ünnepekkor mit ne tegyünk a pasi elé, utána meg csak simán elkezdi, hogy ezt meg azt A férfi miért nem szereti. Ez így, ebben a formában baromság. Mindenkinek más ízlése van. Egy konzervatívabb tipikus férfi nyilván nem fog ugrándozni, ha húsleves helyett hagymaleves van, vagy a krumpli helyett zöldségmix, de vannak azért olyanok is szép számmal, akik szeretik az egzotikusabb vagy épp trendibb ételeket. De az, már amit én tapasztalok meg hallok, hogy a nő próbálja bevezetni a trendi/reformkonyhát a párja ellenkezésére is, az azért nem ritka probléma.
Amúgy az én párom ezekből a kókuszkockát igencsak szereti, a zöldégmixet más köret mellé szívesen megeszi, a a hagymalevest sztem szívesen megenné. Az ananászos csirkével nem lenne olyan jó viszonyban, mert nem szereti a húshoz a gyümölcsöt.
Mondjuk karácsonyi ebédre nekem nőként is felejtős az egész menü, max. a desszertet kivéve, akkor jobban szeretem a hagyományos ünnepi ételeket, és ezzel a párom is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!