Anyám büszke rá hogy milyen erkölcsös szex terén, viszont én szeretném ha könnyűvérűbb lenne, szokatlan?
Figyelt kérdés
Van még valaki ilyen érzésekkel?2013. nov. 20. 17:49
61/65 A kérdező kommentje:
Az 50 évesek is sze.@xelnek ám ;)
2013. dec. 2. 18:31
62/65 anonim válasza:
Értelmező szótár?:D Nekem?:) Te nem tudod megérteni a saját Anyukádat sem és amiért erre rámutatok vegyek szótárat?:) Olyan mintha tükörbe dobálnád a szavakat.Sokunkat próbálsz itt megbántani,de közben azok a szavak mind Önmagadnak szólnak....Anyud meg persze,hogy szeret,hisz a gyereke vagy....De emiatt többen sajnáljuk kicsit,mert lehetnél megértőbb és "felnőttebb" is jóval....
63/65 anonim válasza:
Tök jó, hogy ennyire aggódsz az anyukádért. Szerintem neki pont az a baja, hogy legalább öt, de lehet hogy több éve nem szexelt, nem mai "csirke" már, biztos nagyon bizonytalanul érzi magát egy férfivel, akit alig ismer. Te abban tudsz segíteni, hogy úgy általánosságban növeled az önbizalmát. Kerestek neki hobbit, vagy mukát, amiben jó, érzi, hogy önálló, tud gondoskodni magáról. Ha hagyja, akár egy kicsit ki is csinosíthatod, persze nem kell túlzásba esni. Ha magabiztosabb lesz, talán ezzel a helyzettel is könnyebben megbirkózik majd.
64/65 A kérdező kommentje:
63: Igen, pontosan így vélem én is. Köszönöm az értelmes választ. A 62-es az sem tudja mit beszél. A Kéziszótárban az 'ócsárolni' szó jelentését kell megnézned;) Sok sikert és jobb felfogóképességet kívánok! ;)
2013. dec. 3. 13:59
65/65 anonim válasza:
Éjszakára nem ártana neki egy altató, hogy tudjon aludni és ne sírjo. Fájhat, hogy papád az új párjával boldog. Jól teszed, hogy elutaztok Ausztriába. Nem ártana neki egy pár divatos ruha és elvinni egy szépség szalonba. Egy kicsit átformálni. Nem tudom, van-e barátnője és testvérei? Jó lenne, ha velük is többet kimozdulna. Regisztrálni lehetne társkereső oldalakon. Volt, akinek 60-on felül is sikerült egy tartós kapcsolat. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!