Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám büszke rá hogy milyen...

Anyám büszke rá hogy milyen erkölcsös szex terén, viszont én szeretném ha könnyűvérűbb lenne, szokatlan?

Figyelt kérdés
Van még valaki ilyen érzésekkel?

2013. nov. 20. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:
L
2013. nov. 20. 18:22
 12/65 anonim ***** válasza:
62%
Nem biztos, hogy prűd, mert aki prűd, annak mégis hogy lehetett volna 20 éves házassága? Csak nem teszi szét egyből a lábát, ennyi. Nem emiatt nincs pasija.
2013. nov. 20. 18:28
 13/65 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is fura hogy anyud ennyire nyiltan kiteregeti neked a legintimebb dolgait .. Engem sosem érdekelt anyám szexuális élete ,az sem érdekelt mikor volt utoljára szexuális élményben része .Szeretem anyut ... de ő az ANYÁM (!) nem akarnék belegondolni sem ahogy más férfivel hentereg ... Nekem az a véleményem ,hogy egy anya a gyermeke előtt legyen erkölcsös... Az meg ha a te anyud is ilyen (erkölcsös)az csak jó ! Szerintem ne erőltess rá semmit ,majd jön az életébe úgyis valaki ha az úgy van elrendelve ... :-)
2013. nov. 20. 18:29
 14/65 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként szerintem egy pasinál is ugyanolyan gáz, mint egy nőnél, ha mindenkivel hempereg. Amúgy meg lehet, azért van egyedül, mert nehéz normális társat találni, akinek nemcsak kufircra kell, hanem mellette is marad.
2013. nov. 20. 18:29
 15/65 anonim ***** válasza:
68%
jézus
2013. nov. 20. 18:35
 16/65 A kérdező kommentje:
De hogy melletted marad-e, azt próbálkozás(ok) nélkül nem tudhatod meg, könyörgöm! :) És nem kis tini már, hogy hónapokig húzzon egy meglett 40-es, 50-es férfit szex nélkül. Ezek tini-éretlen szokások. Igenis egy nőnek is vannak ugyanannyira fizikai szükségletei és ezt nem kell szégyellni! Most tényleg kéresse magát hónapokig mint egy királykisasszony?? Élvezni kell az életet. 50 felett meg már épp ideje. 20 év hűség után valakihez aki végig csalta pedig még inkább ideje hogy élvezze. Ezt a nyavalygós szenvedést én nem értem :(
2013. nov. 20. 18:39
 17/65 anonim ***** válasza:
36%
Nem lehet mindenki akkora ribi mint te, kedves kérdező! :)
2013. nov. 20. 18:42
 18/65 A kérdező kommentje:
Inkább legyen anyám ribi, de boldog és kiegyensúlyozott.
2013. nov. 20. 18:43
 19/65 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, ebben a felállásban, ahogy nálatok van, tényleg szokatlan. Olyan formában, hogy az emberre az anyja rá akarja tukmálni a saját világnézetét, erkölcsi szempontjait, és az ember küzd ez ellen, olyan formában meg tök mindennapos... én is roppantul szerettem volna, ha bizonyos dolgokban anyám nem kőkonzi nézeteket vall, mert akkor nem ezt akarta volna rám erőltetni... ennyi.
2013. nov. 20. 18:46
 20/65 A kérdező kommentje:
Én csak azt szeretném ha nem élne ennyire borzalmasan a múltban, mert emiatt nem boldog. Nekem fáj azt látni hogy már 5.éve egyedül alszik és sír. Ennyi.
2013. nov. 20. 18:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!