Te büszke vagy a szüleid foglalkozására?
Vagy esetleg épphogy cikinek tartod a munkájukat?
Mit dolgoznak?
Büszke vagyok. Itt és most nem részletezném a munkájukat, ha lehet.
De ha pl takarítanának vagy ilyesmi, akkor sem tartanám cikinek.
Maga a munka nekem semleges, de emberként természetesen büszke vagyok rájuk.
Édesanyám az államkincstárnál dolgozik, édesapám az energiaszektorban középvezető pozícióban.
Igen.
Apámnak műszaki boltja van ami a körülményekhez képest elég jól megy. Igaz azt már a bátyám csinálja nagyon nagy részt apám csak néha néz be oda.
Apámnak van még egy munkahelye ott ő a második főnök. Ott annyi a lényeg hogy riasztókat, meg biztonsági rendszereket építenek ki és felügyelnek. Meg egyik szolgáltatónál (nem nevezem meg) internet bekötéssel is foglalkoznak.
Anyukám jelenleg nem dolgozik, ő dolgozott gépjármű vezető oktatónak nagyrészt elméleti órákat tartott, de vállalt vezetési órákat is. Az az autós iskola ahol dolgozott megszűnt mert túl sok volt a környéken máshová meg nem vették fel mert nem nagyon volt szabad állás.
Most időnként pizzafutárként és konyhai kisegítőként dolgozik egy étteremnek. Szereti csinálni mert imád vezetni de az csak heti 2-3 alkalom és nem fizetnek sokat. Akkor is csak azért van beosztva mert 3 futár van az étteremnek ahol hétköznap ketten dolgoznak de őket nem foghatják be egész héten hétvégékre mert kell a pihenő nekik is. Így anyukám hétköznap dolgozik a fiatalabbak meg többnyire hétvégén. Szereti csinálni, beszélhet emberekkel, vezet mert neki a hobbija gyakorlatilag, és tud is.
Felvették volna ebéd kiszállítónak ami minden napos munka lett volna és elég jó pénzt ajánlottak neki, de oda elsősorban férfiakat kerestek mert voltak olyan ételes hordók amiket iskolákba vittek és ahhoz kell ám az erő.
De mindkettőjükre büszke vagyok.
Én most leszek végzős még nem dolgozom, diákként dolgozok egy strandon a büfébe de most pihenő napom van.
Büszke vagyok rájuk, függetlenül a munkájuktól.
Anyukám a MÁV-nál középvezető, apukám katona.
Én nagyon büszke vagyok rájuk:)
Apunak autószervize van.
Kizárólag a VW konszern autóit javítják (Volkswagen, Audi, Porsche, SEAT, Škoda). Ezeket viszont teljes körűen. Autóvillamossággal és karosszéria munkával is foglalkoznak. Meg motor és váltó felújítással is. Nagyon jó szerviz. Az ügyfelek nagyon elégedettek vele.
Meg mellette Németországból szokott kocsikat behozni és aztán azokat árulgatja itthon. Mindig van 5-10 ilyen autója.
Anya meg tanárnő egy általános iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!