Te büszke vagy a szüleid foglalkozására?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg épphogy cikinek tartod a munkájukat?
Mit dolgoznak?
2013. júl. 27. 10:13
21/33 anonim válasza:
Mérnökök mindketten. Apu a szakmájában dolgozik, anyu viszont mondhatni jóval "rangon aluli" munkát csinál. Miattunk vállalta el, mert akkor még kicsik voltunk és nem volt túl sok választása. Azóta ott maradt, szereti, csinálja. Persze, hogy nagyon büszke vagyok a szüleimre! Nem kevés áldozatot hoztak értünk!
22/33 anonim válasza:
Nyugdíjasok, előtte tanár és polgármester volt a munkájuk. Büszke vagyok rájuk, főleg apámra, mert nagyon alulról küzdötte fel magát (parasztcsaládból, gyerekkorában sokszor éheztek) és járt be szép karriert. Még nyugdíjasként iscsinált egy vállalkozást, mert nem szeret egy helyben ülni.
23/33 anonim válasza:
Édesapám üvegfúvó, szép munka, csak tönkremegy bele. Anyukám meg szociális gondozó, időseket ápol egy otthonban. Imádja a munkáját, jobbanfizető, kevesebb fáradtságot igénylő állásért sem cserélné le. Édesapámra büszke vagyok, hogy már több mint két évtizede bírja azon a helyen, édesanyámra pedig hogy megvalósította az álmát, és boldog, hogy ott dolgozhat ahol. Sosem szégyelltem őket, sem a munkályukat. Sajnos volt olyan tanárom, ismerősöm, aki miután megtudta, hol dolgoznak, máshogy kezeltek engem, mint előtte. Ezt igazán sajnáltam.
24/33 anonim válasza:
anyukám egy szépségszalonban dolgozik, nagyon büszke vagyok rá, mert imádják a vendégei, és szakmailag is kiváló munkát végez :) sosem tartottam cikinek, nálunk a családban mindig az volt a fontos, h az ember becsületes munkát végezzen, teljesen mind1, h milyen szektorban vagy mennyi pénzért.
25/33 anonim válasza:
Anyukám ápolónő, 12 órákat húz le egy bolondokházában, apu meg villanyszerelő, de most karbantartóként dolgozik, ami igazából majdnem ugyanaz, mint a villanyszerelés. Büszke vagyok rájuk.
26/33 anonim válasza:
Az én apám már nyugdíjas, nem a foglalkozására vagyok büszke, hanem az egész életére meg arra, hogy az ő gyereke lehetek.
27/33 anonim válasza:
Még szép. Apukám nagyon menő, mert pilóta, anyukám meg nagyon menő, mert alsós tanár, és neki, és a kollégáinak köszönheti a társadalom, hogy tudunk írni, olvasni.
28/33 anonim válasza:
Igen, büszke vagyok. Apukámmal nem túl jó a (v)iszonyom, egy nagy élelmiszer üzletlánc egyik regionális vezetője. Vele kapcsolatban másra nem lehetek büszke sajnos.
Édesanyám gyógytornász, gyógymasszőr, van egy vállalkozása.
A nevelőapám pedig mérnök.
Én egyenlőre nem vittem sokra, az érettségit estin rakom le, de legalább különélek, és igyekszem minden munkát elvállalni.
21/L
29/33 anonim válasza:
Semlegesen állok ehhez a témához. Nem részletezem, hogy mit csinálnak. De annyit elmondok, hogy olyan irányba megyek amit apa is érint így néha eléggé kellemetlen. Mert akik szakközépben érettségiztem idén és nagyon sokszor megkaptam a szakmaorientációs tanároktól, hogy ezt nekem tudni kéne. /és a többiek se tudták/
30/33 anonim válasza:
Büszke vagyok rájuk, a saját kis vállalatukat vezetik ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!