Te büszke vagy a szüleid foglalkozására?
Vagy esetleg épphogy cikinek tartod a munkájukat?
Mit dolgoznak?
a szüleimre teljes egészben büszke vagyok azért amilyenek ahogy élnek ahogyan dolgoznak és ahogyan neveltek szóval nem gazán tudom különválasztani a dolgot
Édesanyám szakmája szerint fodrász de takarítónőként dolgozik
Édesapám pedig villanyszerelő
de számomra igazi példaképek és nagyon büszke vagyok rájuk
Csak apukám dolgozik, mert az ő keresete is bőven elég ahhoz, hogy jól éljünk. :)
De nem emiatt vagyok büszke rájuk, hanem "alapból", maguk miatt is. :)
17/L
Anyukám újszülött osztály ápolónő illetve kijár külföldre egy nénikét ápolni. (egyik hónapban itt, másikban ott dolgozik. Így egyeztek meg a kórházzal) Apum ugyanabban a kórházban kisegítő.
Igazán anyumra vagyok büszke, nagyon sokat dolgozik, hogy otthon rendben legyenek az anyagiak.
23/N
Édesapám által lettünk nagyon gazdagok, azt nem tudom hogy csak szerencsés volt, vagy a sors is segítette, de amíg élt, egy meseszerű életünk volt.
már rég meghalt, azóta folyamatosan szegényedünk.
Hiába végeztem egyetemet, semmi lehetőségem jó munkát kapni.
Ált építkezéseken dolgozok, minimálbérért.
Semmi sem maradt az egészből, még kicsi voltam, mikor elment, nem tudtam átvenni, ennek az egésznek az írányítását.
Anyut sajnálom, mert rengeteget dolgozik, és 48000 Ft ot keres.
szánalmas ez a világ, és ahogy a kormány , a közfoglalkoztatás bevezetésével akarja palástolni a hatalmas munkanélküliséget.
ez a pénz semmi re sem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!