Te büszke vagy a szüleid foglalkozására?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg épphogy cikinek tartod a munkájukat?
Mit dolgoznak?
2013. júl. 27. 10:13
31/33 anonim válasza:
Anyukám aneszteziológus,nagyon büszke vagyok rá,mert nagyon sokat dolgozik az emberekért és sokat ügyeletes.(Akármikor behívhatják dolgozni.)Emiatt persze van olyan hogy hétvégenként is csak pár órára látom. :/ Apukám asztalos és kazánfűtő rá is nagyon büszke vagyok,mert ő is megtesz mindent értünk.Most is kint csinálja a bútorokat ebbe a nagy melegbe.Örülök,hogy ilyen szüleim vannak. :)17L
32/33 anonim válasza:
Én nem szégyellem még azt sem hogy munkanélküliek, minek szégyelljem? Ezt hozta a sors. Amúgy meg anyukám kalapvarró, apukám meg melegburkoló. Én nem azt tartom cikinek, hogy kinek mi a foglalkozása, hanem azt ha valaki tisztességtelenül keresi meg a pénzét, és nem kimerítő munkával.
17/L
33/33 anonim válasza:
Sose tartottam cikinek a szüleim munkáját, pedig anyukám egy időben takarított is. Büszke vagyok rájuk, hogy dolgoznak, és nem henyélnek itthon.
Jelenleg apukám műszakvezető egy alumínium öntődben, anyukám boltos néni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!