Fiú is lehet prosti? mik vannak... valszeg kitagadnám,vagy agyonlőném.
2013. okt. 20. 22:06
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, fiú és lány is lehet prosti!
2013. okt. 20. 22:08
3/12 anonim válasza:
biztos kapna tőlem egy alapos fejmosást!
2013. okt. 20. 22:10
4/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy miért lett az. Ha anyagi nehézségek miatt, akkor csalódott lennék, hogy nem szólt nekem és megpróbálnék segíteni neki. Ha csak szereti ezt csinálni, akkor csak csalódott lennék, de nem tudnék többé úgy viselkedni, mint azelőtt.
2013. okt. 20. 22:14
5/12 anonim válasza:
Számomra elfogadhatatlan. Sokan azzal magyarázzák, hogy "ez volt az utolsó lehetőségem". Na persze, lehetőség mindig van, több is, ez amolyan könnyű és gyors megoldás. Nekem is voltak sajnos olykor kilátástalan problémáim, amikor végképp azt hittem, nincs kiút. És, prosti lettem? Nem, idővel minden megoldódott.
2013. okt. 20. 22:28
6/12 anonim válasza:
Próbálnám lebeszélni róla.
2013. okt. 20. 22:30
7/12 anonim válasza:
Nagyom elgondolkoznék, hogy mit is ba-tam el?
2013. okt. 20. 23:08
8/12 anonim válasza:
Ha már felnőtt, akkor próbálnám megérteni, hogy miért adta erre a fejét. És megkérdezném tőle, hogy ha lenne rá lehetősége, abbahagyná-e. Ha abba akarná hagyni, segíteném, de ha nem... Akkor marad az észosztás. Ki nem tagadnám, de persze nem is büszkélkednék vele. Csak annak lehet segíteni, aki hagyja.
Persze attól is függ, hogy saját választásából lett prosti, vagy pl. kiszervezték külföldre, és ott csináltak belőle qrvát - a saját akarata ellenére. Utóbbi esetében mindent meg tennék azért, hogy kimásszon ebből az egészből.
2013. okt. 21. 00:21
9/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az lesz prosti, aki a könnyű megoldásokat keresi...Belegondoltatok mi mindent kell elviselnie?
2013. okt. 21. 01:54
10/12 anonim válasza:
Valószínűleg agyonlőném magamat, bűntudatból.
A valódi prostituáltak kb. 80%-a ugyansi kisgyerekkori-tinikori szexuális zaklatás vagy erőszak áldozata. Ha ezt nem vettem volna észre, akkor tényleg emérdemelném a golyót, a saját kezemtől a saját fejembe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!