Mit szólnál, ha kiderülne a 14 éves lányodról, hogy nem szűz?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 22:32
1/42 anonim válasza:
Hogyha elég érett, akkor semmit.=)
Az ö döntése.
4/42 anonim válasza:
Szégyen lenne ha nem ismerném a horoszkópját!
5/42 anonim válasza:
Nem örülnék neki az biztos,mert 14 évesen még korainak tartom.De ez ellen már nem lehet tenni semmit.Ha eltiltják a barátjától,akkor úgy is meg fogja találni az alkalmat,hogy újra együtt legyenek.Elbeszélgetnék vele és vennék neki bogyót...
6/42 anonim válasza:
Utolsó 3: ti télleg ekkora f@szok vagytok?
Remélem a ti szüleitek os ekkora f@szok voltak és már előre megkaptátok azt amit megérdemeltek.
Egy szülő semmilyen körülmények között nem gondolkodhat így!
7/42 anonim válasza:
Azóta már 2en beírtal elém, de értitek.
8/42 anonim válasza:
max egy kicsit haragudni fog...és? ami megtörtént azon kár mérgelődni 14 évesen sex....ilyen ez a mai világ enyi...
9/42 anonim válasza:
Én nevelőintézetbe rakatnám és megtagadnám, nem lenne többé az én lányom, mondjuk nekem értelmesebb lányom lesz úgy is mintsem hogy 18 éves kora előtt 6 milliárd emberrel lefeküdjön!
10/42 anonim válasza:
Szomorú lennék, a magam hibájának is tartanám... és próbálnám öntudatosabbá tenni, hogy legalább csak kapcsolatban szexeljen (és védekezve!), ne össze-vissza :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!