Mit szólnál, ha kiderülne a 14 éves lányodról, hogy nem szűz?
A válaszok nagyrésze komolytalan.
Nekem ilyen gondom nem volt, mert nem járt sehova. A fiú akit már vőmnek tekinthetek, kb nem 14 évesen került a képbe. Mármint a lányom inkább 17 - hez volt közelebb.
Ha 14 évesen feküdt volna le, nem tudom mit tennék. Nem ütném agyon, nem nevezném qu... nak. Biztosan megkérdezném : Jól vagy? Nem korai?
De hát ilyenen nem kellene csodálkozni a mostani szülőknek, az is biztos.
Mielőtt jól lehordja bárki is a lányát ezért, Gondolja végig Ő mikor kezdte? Mi lett a következménye...
hát, elég szomorú ha 14 éves és még nem beszélgettetek/világosítottad fel a szüzesség elvesztéséről, és hasonlókról...
az én anyukám már kb 8-9 évesen beszélt velem erről, és érdekes nem is vagyok felelőtlen( aki azt gondolná korai: nem az ha máshol nem oviban úgyis hall ilyenekről..és akkor inkább megbízható forrásból tudja)
másrészt légy megértő..főleg ha úgy érzed megbánta...akkor nem kell neki még egy pofon az élettől hogy még az anyja is tálja...
de mindenképp beszélgess vele a kapcsolódó témákról, és légy megértő.
élettől hogy még az anyja is Útálja...
bocsi lemaradt az Ú betű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!