Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit szólnál, ha kiderülne a...

Mit szólnál, ha kiderülne a 14 éves lányodról, hogy nem szűz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 22:32
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
12%
A szemet szemért fogat fogért átértelmezett aktusa alapján megb@szatnám gruppenben, minden lyukba egy dákó alapon, hadd tanulja meg a kis kurv@, mi lesz belőle, ha nem vigyáz.
2010. márc. 29. 00:15
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen prmitív állatoknak mint a ma 00:15-ös remélem hogy sosem lesz gyerekük!!!
2010. márc. 29. 01:16
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elbeszélgetnék vele, ha addig nem tettem volna meg. A szexuális felvilágosítás fontos dolog. Ha mindent megért amit mondok akkor nyugodt lennék mert biztos nem olyan fiút választott, akitől féltenem kéne, bár mindent kiderítenék az illetőről.
2010. márc. 29. 01:18
 14/42 anonim ***** válasza:
88%

én 14 évesen vesztettem el, de utána azzal a fiúval voltam 5 évet, szal a 14 évesen elvesztés nem feltétlen jelenti, hogy az illető egy kva és nem szerelemből tette! beszélgess el a lányoddal, az lenne a megoldás, hogy semmiképpen ne legyél dühös, ő ezt úgy érezte jónak, ha leszidod soha semmit nem fog neked elmondani, ez nagy dolog az ő életében legyél megértő!!!

21/L

2010. márc. 29. 08:22
 15/42 anonim ***** válasza:
36%
Gáz.Szűzk.rva. De ha ennyire buta volt te úgysem tudsz mit tenni.Majd megbánja.Beszélnék vele ,hogy védekezzen ha már ennyi esze van.
2010. márc. 29. 18:52
 16/42 anonim válasza:
19%
agyon ütném :D :D :D
2010. márc. 29. 20:30
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

El sem tudom képzelni hogy az ilyen "agyonverném" típusú állatoktól milyen nevelést kaphat majd a gyerekük.

Remélem meddők lesztek még a gyereknemzés előtt!

2010. márc. 29. 22:00
 18/42 anonim ***** válasza:
91%
sztem ez még korai....
2010. márc. 30. 14:52
 19/42 anonim válasza:
100%
Szerintem csak le kell ülni vele megbeszélni. És fel kell világosítani hogy minek mi az eredménye, véletlenül sem szidnám le hisz máskor nem fog elmondani semmit. A kérdés szerint nem terhes csak lefeküdt egy fiúval, én ezt barátnőként probálnám megközeliteni, és ha kell vennék neki ovszert hogy legyen mihez nyuljon legközelebb. Ha megakadályozni nem tudod a betegségetöl és a korai anyaságtól védd meg. Szerintem egy kiados beszélgetés sokat segíthet a továbiakban, legyél a barátnöje vigasztald ha szerelmi bánata van és biztasd ha valami jó pasi van a láthatárán, hátha útána másban is kikéri a véleményed! Én ezt tenném, bár fiam van de ilyen ügyben nem szeretnék az anyja lenni csak a barátja.
2010. ápr. 4. 06:03
 20/42 anonim válasza:
74%
Én most 18 éves vagyok, én is 14 évesen vesztettem el a szüzességem.Egyszerűen elég érettnek éreztem magam a dologhoz, mindig is érettebb voltam a velem egyidős lányoknál,már 11 évesen megjött a menstruációm is...volt egy komoly kapcsolatom, két hónap után feküdtünk le egymással.Másnap elmeséltem anyunak, nem volt kiakadva, elbeszélgettünk mint 2 barátnő.Nem volt benne semmi gáz, jól fogadta.Szerintem te is beszélgess el vele nyugodtan.Nincs ebben semmi rossz ha elég érett hozzá.
2010. ápr. 4. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!