Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz pasi vagyok, nagyon...

Szűz pasi vagyok, nagyon szeretnék már szeretkezni egy lánnyal, mit gondoltok prostituáltak segítenek?

Figyelt kérdés
20/F
2011. nov. 7. 20:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem segítenek, pénzért dolgoznak.
2011. nov. 7. 20:44
 2/28 anonim ***** válasza:
51%
Ha örökre el akarja veszíteni az önbecsülését, a válaszom: IGEN.
2011. nov. 7. 20:44
 3/28 Chupachups ***** válasza:
42%
Minden nap elhangzik egy vagy tobb ilyen kerdes.A helyes valasz egyszer s mindorokre NEM , inkabb varj s egy becsuletes csajjal/novel veszitsd el
2011. nov. 7. 20:46
 4/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nem akarok már többet várni! :S Érezni akarom milyen egy nő közelsége...
2011. nov. 7. 20:50
 5/28 anonim ***** válasza:
24%
Ha eddig nem vesztetted el, valszeg csúnya vagy. Ha csúnya vagy, akkor pedig valszeg ezután se fogod ingyen. Tehát az egyetlen megoldás, ha elmész prostihoz.
2011. nov. 7. 20:50
 6/28 Chupachups ***** válasza:
51%
Ne hallgass az utolsora.Amugy meg tenyleg nem prosti a megoldas.
2011. nov. 7. 21:08
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek semmiképp se prosti, mert úgy rászoksz, ha véletlen jóhoz mész, mint drogos a heroinra.
2011. nov. 7. 21:09
 8/28 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem akkor menj prostihoz ha herpeszt akarsz szerezni. Ha el is mész, mert, ahogy az előző válaszoló mondta, csúnya vagy, akkor szerintem később. inkább szánalmasnak fogod érezni magad. Lány vagyok, de szerintem a pasik is akkor csúnyák ha nem adnak magukra annyit. Ragyás vagy még mindig? Menj kozmetikushoz. Túlsúlyos vagy? Sportolj. Rosszul öltözködsz? Javíts rajta. Ha meg ezek rád nem jellemzők, akkor szedd össze a bátorságod és húzzál egy bulihelyre ismerkedni. A lányok valószínűleg nem fogják leharapni a fejedet. Tudom, hisz én is az vagyok.
2011. nov. 7. 21:14
 9/28 anonim ***** válasza:
65%

"A lányok valószínűleg nem fogják leharapni a fejedet."

Nem, csak úgy elküldik az ember fiát a p.csába, hogy pislogni sem tud.

Tényleg mindennap felteszik ezt a kérdést, lapozz vissza. Először is cselekedj úgy, ahogy helyesnek véled. Ez a te életed, nem dönthet helyetted más. Az élet túl rövid, hogy elvesztegessük. Hiába jön itt a sok nagyokos, a várjál még amíg találsz egy rendes lányt dumával, nyilván nem azért akarsz k.rvázni, mert annyira szeretnéd, vagy nem tudod mire elkölteni a pénzedet, hanem mert eddig hiába próbálkoztál, nem jött össze. A csajoknak meg könnyű, mert mindig lesz valaki, aki meg akarja dugni őket, így nem tudhatják milyen az amikor nem jön össze a dolog.

Ha úgy érzed, hogy máshogy nem megy, akkor menj el nyugodtan. Nem lesz a homlokodra tetoválva, hogy hivatásossal vesztetted el, attól még lehetsz normális srác. Ha pedig ezután esetleg összejönne valami komolyabb kapcsolat, akkor sem kell elmondani, hogyan történt az első, mert a csajok nem díjazzák az ilyesmit. Mondjuk nem tudom, hogy azt miért nem vetik meg, aki 15 évesen több faszt fogott, mint kilincset, de nem is ez a lényeg itt.

2011. nov. 8. 06:02
 10/28 anonim ***** válasza:
95%

"Érezni akarom milyen egy nő közelsége..."

Arra jó a BKV is.

2011. nov. 8. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!