21 pasi éves vagyok és még nemvotam úgy nővel. Ez cink? :D Nem tartom magam rondának se meg semmi ilyesmi. JA és b. i se vagyok :D csak hát eddig nem úhy jött össze :S
Figyelt kérdés
Parasztok válaszát nemkérném. Max a tanyán, ottis csak magukba :D2011. szept. 7. 23:31
2/23 krvua válasza:
és nem vagyok paraszt én az ősember fegyvere vagyok.
3/23 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én sem voltam még. Nem vagyok meleg! 18F
4/23 A kérdező kommentje:
hát igen, azt úgy hivják h bunkó paraszt :D
2011. szept. 7. 23:39
5/23 anonim válasza:
Parasztok véleményét hallod eleget amikor magadba beszél a tanyán.
6/23 anonim válasza:
Növel nem voltál.. de akkor ezek szerint sráccal igen? Részvétem..
7/23 A kérdező kommentje:
mondtam h nemvagyok bu.i :D szal avval sem. öcsém mennyi g.ci ember van :D fogadjunk ti ilyen nagyszájú parasztok vagytok közbe meg még anyátoknak se mertek visszaszolni akkora gyökerek vagytok :D
2011. szept. 7. 23:42
8/23 anonim válasza:
"Nagyszájú gyökerek" ... Mondja az aki itt káromkodik és még írni se tud :D
Jót nevetek rajtad.. :D
9/23 anonim válasza:
...te meg olyan kemény vagy hogy nővel még nem voltál, de anyádnak vissza mersz szólni..és fogadjunk van egy piros babettád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!