Volt egy 3 éves kapcsolatom és lefeküdtem a barátommal. Most van egy pasi kialakulóban, de úgy tudja, hogy még szűz vagyok! Semmiképp nem akarom, hogy megtudja az igazságot! Mit csináljak, ha vele is komolyabbra fordul a kapcsolatom?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 20:36
1/17 anonim válasza:
miért kell egy kapcsolatot hazugsággal indítani?
2/17 anonim válasza:
1. Hazudsz neki amíg rá nem jön magától.
2. Elmondod neki és hagyod ezt a hülyeséget hogy nem akarod hogy megtudja.
3. Vannak már olyan speciális műtétek, ahol a szűzhártyádat befoltozzák, ezáltal teljesen mintha szűz lennél.
3/17 anonim válasza:
"Mit csináljak, ha vele is komolyabbra fordul a kapcsolatom?"
- Elmondod az igazat. Ahogy egy komoly kapcsolatnál szokás.
5/17 anonim válasza:
Miért most éppen ez a menő? régen a kislányok mindig arról füllentettek hány pasival voltak már, most ez fordítva van?
6/17 A kérdező kommentje:
igen teljesen igazatok van. de volt egy barátom 3 hónapja és neki elmondtam az igazat és ezért nagyon megharagudott rám. szóval ezért félek nagyon :S
2011. jan. 5. 20:49
7/17 anonim válasza:
Dilis volt, és te is dilis vagy ha azt hiszed ez normális, hogy megharagszik
8/17 anonim válasza:
Nem tudom, ha elém állna az aki tetszik nekem és akarok tőle valamit, de közölné, hogy egy 3 éves kapcsolatban se volt hajlandó lefeküdni a másik féllel....
Te nem vagy komplett...
10/17 A kérdező kommentje:
megkérdezte a múltkor hogy ugye az vagy még? és én azt válaszoltam hogy igen
2011. jan. 5. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!