Miért kérdezi minden pasi meg, hogy szűz-e vagyok?
17 vok és állandóan azt kérdezik, hogy szűz-e vagyok, még olyanok is, akikkel 2 vagy 3 mondatnál nem beszéltem többet, de a 4. mondatuk már az, hogy szűz-e vagyok. De komolyan mi közük van hozzá? Nem veszik észre a pasik, hogy bunkóság csak így rákérdezni?
Múltkor egy 30 éves is megkérdezte, de most komolyan az menjen a feleségéhez inkább...
Ribanc.
minek foglalkozol 30 évesekkel.
Azzal a 30 éves pasival simán beszélgettem, egyszercsak meg megkérdezte, hogy szűz-e vagyok. Épp azt próbálom magyarázni, hog én nagy ívben lesz@rom őket és még csak nem is flörtölök velük és tök idegen pasik, akikkel alig beszéltem, azok is mindjárt a szűz témával nyitnak.
Minek kérdezik ezt? Minek érdekli őket?
A 30 évest nem értem, de a korosztályodban megszokott, nálunk is ez volt az egyik leggyakoribb kérdés, mikor ennyi idősek voltunk, igaz nem az idegenekkel, és nálunk nem csak a fiukat érdekelte, hanem mindenkit az osztályban, hogy kinek milyen a szexuális élete, és hogy egyáltalán van -e... :D
Amúgy a kérdés helyesen szűz vagyok -e, és nem szűz -e vagyok, bocsi, de annyiszor leírtad rosszul, hogy már gondoltam szólok!
Erről a szórandről a "Buz.i-e vagy" jutott eszembe :D:D
Tekintheted egyszerű érdeklődésnek is szerintem, nem kell sokmindent belelátni az ilyen egyszerű kérdésekbe.
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!