Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kérdezi minden pasi...

Miért kérdezi minden pasi meg, hogy szűz-e vagyok?

Figyelt kérdés

17 vok és állandóan azt kérdezik, hogy szűz-e vagyok, még olyanok is, akikkel 2 vagy 3 mondatnál nem beszéltem többet, de a 4. mondatuk már az, hogy szűz-e vagyok. De komolyan mi közük van hozzá? Nem veszik észre a pasik, hogy bunkóság csak így rákérdezni?

Múltkor egy 30 éves is megkérdezte, de most komolyan az menjen a feleségéhez inkább...

2011. okt. 10. 14:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert rosszul választod meg a beszélgetötársaidat.
2011. okt. 10. 16:37
 12/17 anonim válasza:
100%
A helyesírásról nem beszélgethetnek veled :D:D
2011. okt. 10. 16:50
 13/17 A kérdező kommentje:
De most komolyan, pasik ti mi okból kérdeznétek ilyet egy ismeretlen lánytól?
2011. okt. 10. 17:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes ember ilyet nem kérdez a haverjától, beszélgetőtársától.

Ha már párkapcsolatban vagytok, akkor lehet.

2011. okt. 10. 17:42
 15/17 F20 válasza:
100%
azért kérdezi mert egy szűz csajt nehezebben lehet megdugni bizalmatlanabb stb.. még egy nem szűz csajjal könnyeb...
2011. okt. 10. 17:49
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

3 oka van hogy ezt kérdezik egy lánytol/fiutol:

1: Nem szüzt sokkal könnyeb ágyba vinni.

2: Bár ez csak akkor fordulhat elö, ha a másik fél komoly kapcsolatot akar, és annál szempont:

Kevés ember van, aki megelégszik egy partnerel. Nem örülnék ha a partnerem azért szakitana velem mert még "élni" akar, vagyis sok f*szt akar fogni/ vagy nunit.

3: A szüz vagy-e? Kérdésre ha nemet mondasz, jöhet az a kérdés hogy hány partnered volt. Itt mondj igazat. Ha sok fiuval voltál az zavarna, de tul tenném magam rajta, de a hazuhságot nem bocsájtom meg. :D

2011. okt. 10. 17:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondd nekik, hogy ha ilyen bunkon kerdeznek ra akkor sosem fogjak megtudni, ;)

Pasikent mondom hogy ez benne van a top 5 hulye kerdesben amit lanynak fel lehet tenni.

2011. okt. 11. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!