Egy 19 éves pasi mennyit vár a szexel?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk összejön egy 17 éves szűz lánnyal, és a lány nem akar vele rögtön lefeküdni? Mennyit várnátok a lányra?2011. febr. 25. 21:49
1/37 anonim válasza:
Akár 2-3 vagy több hónapot is.
2/37 anonim válasza:
Ha nem lenne szűz akkor természetesen ennyit nem, mert akkor nem tudnám hova tenni a dolgot...
3/37 anonim válasza:
hú nem tudom max 1-2 hónap de mindennap álló cerkával mennék haza és a golyóim is megfájdulnának
4/37 anonim válasza:
Fogalmunk sincs, hogy a kiszemelted hogy gondolja, itt soha nem is fogod megtudni.
5/37 anonim válasza:
Te a lány vagy, és az érdekel, mennyit fog rád várni, vagy a fiú, és már türelmetlen vagy? Bármelyik esetben azt tudom mondani, hogy akit tényleg szeret az ember, arra vár. Végül is ott van az önkielégítés opció is, azzal simán ki lehet bírni, míg a lány is készen áll.
6/37 A kérdező kommentje:
lány:)
2011. febr. 25. 22:08
7/37 anonim válasza:
19 percet?
Nem nagyon van ilyen, hogy "mennyit". Amennyit érdemesnek tart. Ha látja, hogy jól mennek a dolgok: egyre közelebb vagytok, egyre többet engedsz és szeretnél is - akkor sokáig tud várni magára az aktusra.
8/37 anonim válasza:
Első "randi" dugással végződik vagy lépni fog (kivéve ha balek)
9/37 anonim válasza:
Ha szeret téged, megvárja amíg te készen állsz rá és szeretnéd, mindegy mennyi idő is legyen az. Normális, értelmes ember, nem a szex miatt jön össze a másikkal, az csak hab a tortán, de a torta ugyanolyan finom hab nélkül is.:) Meg ne aggódj ezen, ha tényleg jól fog működni a kapcsolatotok egy idő után te is kívánni fogod, és ha megbízol benne, akkor nyugodtan megtehetitek, de nyugodtan várhatsz ameddig jól esik.
10/37 anonim válasza:
Én körülbelül 3 - 7 hónapot várnék. Lánytól függően akár többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!