Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz pasi vagyok, nagyon...

Szűz pasi vagyok, nagyon szeretnék már szeretkezni egy lánnyal, mit gondoltok prostituáltak segítenek?

Figyelt kérdés
20/F
2011. nov. 7. 20:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a sok hülyére aki azt mondja, hogy várj egy becsületes lányra, gondolkozz már hány ilyen lány létezik a földön 10ből 1. Menj nyugodtan, persze nem utcaszélire a neten vannak igényesek akiktől nem kapsz el semmit.
2011. nov. 8. 17:16
 12/28 anonim ***** válasza:
33%
Az ún. párkapcsolatokban is fizetsz a szexért, csak azt randinak és közös programnak hívják, de a lényeg ugyanaz, ráadásul sokkal többe kerül és koránt sem biztos a siker.
2011. nov. 9. 10:51
 13/28 gabyjoze8377 válasza:
Szerintem az önbizalmadon kellene tuningolni... Ez egy életre szóló élmény, amin változtatni nem tudsz később. Örömlány a nevük, de olyanok mint a robotok. Végzik a dolgukat, mert ez a munkájuk. Gyengédséget, törődést, odafigyelést nem kapsz, sőt ha idő előtt sülsz el mert 2 perces figura vagy, akkor is ugyanannyiba kerül, mintha bírtad volna a strapát.
2011. nov. 9. 12:28
 14/28 anonim ***** válasza:
#12: Nem vitatom, hogy ez a szemlélet technikailag hibádzik-e (mert nem), de attól függetlenül igencsak szomorú lenne, ha dolgok így működnének. Ami engem illeti, én szívesebben költök egy olyasvalakire inkább akit szeretek, mintsem tegyem ezt egy olyannal, aki csak a pénzemet szereti bennem.
2011. nov. 9. 15:14
 15/28 anonim ***** válasza:

Még fiatal vagy. Ha lelkileg érdemesnek tartod magad egy normális kapcsolatra, akkor nem mégy prostihoz.

Nekem is rohadt nehezen jöttek össze a dolgok, a nők csak szivatták a fejem, barátnak jó voltam, de slussz. Azt is sokszor megkaptam, hogy "te rendes srác vagy, nem értem, miért nem jön össze". 24 éves koromig szűz voltam. Piszkáltak is miatta. Nem esett jól, de leszartam.

Amit én javaslok: keress valakit, aki stylistkodik neked, mert lehet, hogy csak kicsit fel kell dobni a külsőd. Olvass személyiségfejlesztő könyveket, hogy egy kis önbizalmat szerezz. Járj szórakozni, klubokba, ismerkedni, legyen valami hobbid. Én is ezt tettem és pozitív eredménye lett. Nehéz, de százszor többet nyersz vele, mint egy prostival.

Szóval 20 évesen még van időd.

28/F

2011. nov. 9. 19:06
 16/28 anonim ***** válasza:
91%

"Ami engem illeti, én szívesebben költök egy olyasvalakire inkább akit szeretek, mintsem tegyem ezt egy olyannal, aki csak a pénzemet szereti bennem."

Jó, de aztán nem sírjál, hogy egy kisebb vagyon elköltése után jön a legyünk barátok című közhely. A prosti és egy olyan ún. barátnő között, aki csak a pénzedet szereti hatalmas különbség van, mivel előbbi csak a "munkáját" végzi egy egyszerű tranzakció, míg a "barátnő" úgy tesz mintha fontos lennél neki és élvezné veled a szexet, de cserébe anyagilag kompenzálni kell. Ilyen tekintetben mondjuk nem különbözik a hivatásostól.

Abban sem nagyon hiszek már, hogy vannak olyan normális csajok, akik önmagadért szeret, mert lehet, hogy egy darabig jó minden, de ha felbukkan egy tehetősebb jelölt, vagy olyan aki megfelel az aktuális álompasi képének, nagyon hamar le leszel szarva.

2011. nov. 10. 04:38
 17/28 anonim ***** válasza:

Előző:

Hát nem tudom, hogy mi történt Önnel eddig női fronton, de azt magamnak biztosan nem kívánnám.

2011. nov. 10. 14:22
 18/28 anonim ***** válasza:
95%

Ezt senki sem kívánja magának, de egy idő után az ember megkérdezi magától, hogy bmeg, érdemes jónak lenni?

Nyugodtan le lehet pontozni, lehülyézni, hogy milyen nőgyűlölő, érzéketlen tahó vagyok, de érdekes módon a kedves, aranyos, romantikus srácok sirámaival van tele az oldal. Na vajon miért?

2011. nov. 11. 02:48
 19/28 A kérdező kommentje:
Valamit nem értek, ha felmerül egy ilyen kérdés hirtelen jön a sok szűz lány, hogy jaj ne tedd én pont ilyen pasira vágyom! És mondják, hogy ha fizetsz szexért utána ne is álmodozz rendes lányról! Ha a nők több esélyt adnának a pasiknak, nem egyből lekoppintanák, akkor nem kellene ilyen szolgáltatást igénybe venniük a szűz pasiknak sem!
2011. nov. 12. 10:07
 20/28 anonim ***** válasza:

de te már hetek óta minden nap kiirod ezt? mindig ugyanez, és mindig 20/f... addig fogod kiirogatni amig valaki aztmondja hogy IGEN MENJ PROSTIHOZ!?

figyelj én azt mondom: menj prostihoz, megéri, nekünk biztos, mert nem fogsz több ilyen kérdést ide kiirni...

2011. nov. 12. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!