Szűz pasi vagyok, nagyon szeretnék már szeretkezni egy lánnyal, mit gondoltok prostituáltak segítenek?
Még fiatal vagy. Ha lelkileg érdemesnek tartod magad egy normális kapcsolatra, akkor nem mégy prostihoz.
Nekem is rohadt nehezen jöttek össze a dolgok, a nők csak szivatták a fejem, barátnak jó voltam, de slussz. Azt is sokszor megkaptam, hogy "te rendes srác vagy, nem értem, miért nem jön össze". 24 éves koromig szűz voltam. Piszkáltak is miatta. Nem esett jól, de leszartam.
Amit én javaslok: keress valakit, aki stylistkodik neked, mert lehet, hogy csak kicsit fel kell dobni a külsőd. Olvass személyiségfejlesztő könyveket, hogy egy kis önbizalmat szerezz. Járj szórakozni, klubokba, ismerkedni, legyen valami hobbid. Én is ezt tettem és pozitív eredménye lett. Nehéz, de százszor többet nyersz vele, mint egy prostival.
Szóval 20 évesen még van időd.
28/F
"Ami engem illeti, én szívesebben költök egy olyasvalakire inkább akit szeretek, mintsem tegyem ezt egy olyannal, aki csak a pénzemet szereti bennem."
Jó, de aztán nem sírjál, hogy egy kisebb vagyon elköltése után jön a legyünk barátok című közhely. A prosti és egy olyan ún. barátnő között, aki csak a pénzedet szereti hatalmas különbség van, mivel előbbi csak a "munkáját" végzi egy egyszerű tranzakció, míg a "barátnő" úgy tesz mintha fontos lennél neki és élvezné veled a szexet, de cserébe anyagilag kompenzálni kell. Ilyen tekintetben mondjuk nem különbözik a hivatásostól.
Abban sem nagyon hiszek már, hogy vannak olyan normális csajok, akik önmagadért szeret, mert lehet, hogy egy darabig jó minden, de ha felbukkan egy tehetősebb jelölt, vagy olyan aki megfelel az aktuális álompasi képének, nagyon hamar le leszel szarva.
Előző:
Hát nem tudom, hogy mi történt Önnel eddig női fronton, de azt magamnak biztosan nem kívánnám.
Ezt senki sem kívánja magának, de egy idő után az ember megkérdezi magától, hogy bmeg, érdemes jónak lenni?
Nyugodtan le lehet pontozni, lehülyézni, hogy milyen nőgyűlölő, érzéketlen tahó vagyok, de érdekes módon a kedves, aranyos, romantikus srácok sirámaival van tele az oldal. Na vajon miért?
de te már hetek óta minden nap kiirod ezt? mindig ugyanez, és mindig 20/f... addig fogod kiirogatni amig valaki aztmondja hogy IGEN MENJ PROSTIHOZ!?
figyelj én azt mondom: menj prostihoz, megéri, nekünk biztos, mert nem fogsz több ilyen kérdést ide kiirni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!