Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz pasi vagyok, nagyon...

Szűz pasi vagyok, nagyon szeretnék már szeretkezni egy lánnyal, mit gondoltok prostituáltak segítenek?

Figyelt kérdés
20/F
2011. nov. 7. 20:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

10:07

AZ élet nagy ellentmondásai. Ha pedig eddig visszautasítottak sorozatban, anélkül, hogy jobban megismertek volna, akkor milyen jogon ítélnek meg, hogy ha k.rvázol ne is álmodj rendes csajról? Pont azért k.rvázol, mert eddig még nem találkoztál ún. rendes lánnyal. És különben is szard le őket. Elég durva, hogyha egy átlagos srácról kiderül, hogy prostival vesztette el, már mindenki ki van akadva, lehordja az illetőt a sárga földig, de ha egy kis tiniribanc, aki 15 éves kora óta hétvégente átlag öt ismeretlent szop le, kettővel meg megdugatja magát, aztán a ribanckodó fotóit kiteszi a fecobbokra, az ugye menő, vagy hát még csak fiatal élvezi az életet.

2011. nov. 13. 05:40
 22/28 anonim ***** válasza:
Mit szarozol ember ? Irány egy kurv.ához! Kapd össze magad ne itt töketlenkedj. Neten találsz egy rakás hirdetést, felhívod odamész és irdatlanul megkúrod, ennyi. Nem itt kell hetekig elmélkedni arról hogy mi legyen.
2011. nov. 13. 17:20
 23/28 A kérdező kommentje:

17:20

Így lesz, köszi a hozzászólásod. Amint meglesznek a vizsgáim, irány a prostihoz! Am már találtam egy ideálisat, beszéltem vele telón, elmondtam neki őszintén mivan azt mondta soha nem fogom elfelejteni azt az éjszakát! :D:D:D

2011. nov. 13. 20:13
 24/28 anonim ***** válasza:
Helyes! Örülök neki!
2011. nov. 13. 20:24
 25/28 anonim ***** válasza:
Nekem is jöhetne már egy ilyen felejthetetlen este..
2011. nov. 14. 15:26
 26/28 anonim ***** válasza:
A lehetőség adott.
2011. nov. 14. 23:11
 27/28 anonim válasza:
46%
Szerintem meg várj! Rosszul is elsülhet. Keress egy normális lányt és udvarolj neki! Pár hónap és érettek lesztek a szexre.
2012. máj. 10. 13:59
 28/28 anonim ***** válasza:

Tudom már nagyon régi a kérdés, de azért elmondanám, hogy annak, aki így áll hozzá az összes nőhöz, mint például a 9-es, 11-es és a 16-os válaszoló, az tényleg ne álmodjon rendes lányra.

Kérdező, lehet, hogy tényleg jobb döntés volt k*rvához fordulni, mert kérdésed alapján csak szexet akarsz és nem lelki társat.

2015. febr. 9. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!