Hogyan viszonyulnál a fiadhoz, lányodhoz, ha kiderülne, hogy meleg?
Elsőre egyértelműen sokkoló lenne,de utána gondolom csak az lenne a 2. gondolatotok,hogy a saját gyermekedről van szó...
Nem!
Nem rólam van szó,van egy nagyon jó barátom,akinek nagyon tehetősek a szülei,de mikor megtudták,kidobták,most Pesten dolgozik,hogy fizetni tudja az albérletét,mellette tanul, azt mondja van olyan,hogy üres rizst eszik,mert hó végére elfogy a pénz.
A szülei egy forinttal nem segítik,elmúlt 18,azt mondták,ha állandó barátnője lesz,hazamehet......
ma 18:59
Valahol téged is megértelek,de én nem küldeném el.....
Csak a gyerekem lenne...
Először földbe döngölne a hír. Kételkednék, kétségbeesnék, és mindent amit el lehet képzelni.
Ha magamhoz tértem, akkor továbbra is úgy kezelném, mint előtte.
Teljes mértékben mellette állnék, mert tudom, hogy ettől, mert "más", nagyon, de nagyon nehéz élete lesz.
Közölném vele, az én házam, az övé is. Bármikor hazajöhet.
Nem csak látogatóba, örökre is, ha akar.
Aki megszakítaná a kapcsolatot a gyerekével ilyen esetben, az alkalmatlan a szülő szerepre, az emberiség szégyene komolyan.
Egyébként szerintem jó szülő, aki odafigyel a gyerekére, beszélget vele, megérzi az ilyet, tehát amikor a gyerek színt vall, különösebben nem döbben meg. Mi lenne az én reakcióm? Akkor is a gyerekem lenne és szeretném. Amiatt sírnék, hogy mennyi problémája lesz a társadalom hozzáállását illetően.
Rengeteg szülő van akinek idejekorán meghalt a gyermeke,betegségben vagy balesetben! És még több van akinek szellemi-,testi fogyatékos a gyermeke! Van nem is kevés aki a rákos gyermeke ágyánál asszisztálja végig a betegséget! Kérdezd meg tőlük,hogy elcserélnék-e ezt a helyzetet azzal,hogy "csak" homoszexuális a gyermekük!
Biztos vagyok benne,hogy mind beleegyezne ebbe a cserébe!
Aki ezért elhagyja és megtagadja a gyermekét az meg sem érdemli,hogy szülővé váljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!