Hogyan viszonyulnál a fiadhoz, lányodhoz, ha kiderülne, hogy meleg?
Elsőre egyértelműen sokkoló lenne,de utána gondolom csak az lenne a 2. gondolatotok,hogy a saját gyermekedről van szó...
Nem!
Nem rólam van szó,van egy nagyon jó barátom,akinek nagyon tehetősek a szülei,de mikor megtudták,kidobták,most Pesten dolgozik,hogy fizetni tudja az albérletét,mellette tanul, azt mondja van olyan,hogy üres rizst eszik,mert hó végére elfogy a pénz.
A szülei egy forinttal nem segítik,elmúlt 18,azt mondták,ha állandó barátnője lesz,hazamehet......
Azért önzőség, mert egy emberről beszélünk és nem egy tárgyról. Senkit sem lehet rákényszeríteni, hogy szüljön más kedvéért, sem hogy azért szülessen meg mert a nagymama akarta.
Amúgy is elég béna ez az indok, elég csak körülnézni, hány heteró család van aki ugyanúgy szenved mintha meleg lenne. Hiába heteró az ember gyereke, ha drágalátos nagymama utálja a párját. Simán mondhatja, hogy "nekem minden vágyam egy szőke lány volt, de meg összejöttél egy barnával" vagy "minden vágyam volt, hogy egy háztartásbeli/10 diplomás párod legyen" vagy "minden vágyam volt egy fiú unoka, erre van 4 lány" vagy "nem azért neveltelek fel, hogy egy ilyennel legyél" és még lehetne sorolni. Egy szülőnek egyszerűen nincs beleszólása, hogy milyen családi életet él a nagykorú gyereke. Ez nem az ő kívánságműsora, nem róla szól.
Én nem tudom mindenkiről, hogy hogy gondolkodik, de vagy egy-két elképzelésem és tudom, hogy mindenki különböző. Te viszont olyan beszűkült vagy hogy el sem tudod képzelni, hogy valaki máshogy gondolkozzon mint te, vagy ha igen, akkor az nem normális! Hát döntsd el melyik a vonzóbb tulajdonság! :)
És aki nem akart egyáltalán nagymama lenni aztán a hetero gyermeke azzá tette? :) Az unoka kérdés ebben a homoszexuális témában abszolut nem mérvadó!
Viszont az már érthető,ha valaki nem akar a rokonság és az ismerősök előtt folyamatosan magyarázkodni,miért is nincs a fiának nője vagy a lányának pasija!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!