Most mitévő legyek?
Kiderült, hogy a 21 éves fiam fent van egy meleg társkereső oldalon. Sosem gondoltam volna, hogy meleg. Teljesen hetero módon viselkedik. Igaz barátnője sosem volt, de ebből nem gondoltam volna, hogy meleg. Mindig azt hittem, hogy csak nincs szerencséje a lányokkal.
Most mitévő legyek? Rákérdezzek a dologra vagy tegyek úgy, mintha mit sem tudnék?
először is, graulálok szülői képességedhez, hogy olyan a kapcsolatod a fiaddal, hogy erre nem jöttél rá magadtól.
másodszor, a legjobbat akkor teszed, ha nem kérdezel rá, mert ha úgy érzi, hogy nem mondhatja el, akkor sosem fogja elmondani, mindenképp magától kell, hogy elmondja, ami akkor fog megtörténni, ha:
érezni fogja, hogy neked nem probléma, hogy ő meleg, hanem te akkor is támogatod, ha meleg, ehhez pozitív megjegyzéseket kell tenned a melegekre, például ha mutatják őket a tévében, akkor jegyezd meg, hogy te is az mellett vagy, hogy házasodhassanak, stb..
egyébként hogy jöttél rá? te a meleg társkereső oldalakat bújod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!