Most mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy a 21 éves fiam fent van egy meleg társkereső oldalon. Sosem gondoltam volna, hogy meleg. Teljesen hetero módon viselkedik. Igaz barátnője sosem volt, de ebből nem gondoltam volna, hogy meleg. Mindig azt hittem, hogy csak nincs szerencséje a lányokkal.

Most mitévő legyek? Rákérdezzek a dologra vagy tegyek úgy, mintha mit sem tudnék?

2013. aug. 6. 00:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: az általam ismert melegek "kicsit sem" néznek ki melegnek (azokkal, akik annak néznek ki, általában nem tartom hosszútávon a kapcsolatot mondjuk...:D ). A témát szerintem fel lehet vezetni nagyon finoman, de azt inkább ne mondd el, hogy mit tudtál meg/mit láttál, és tényleg előtte "bizonyítsd" neki, hogy nem lenne gond, ha kderülne, hogy meleg.
2013. aug. 6. 23:09
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Nézd, bármi is van, hidd el neki, attól téged ugyanúgy szeret. Neki sem jó ez. Am én nem merek apummal beszélni erről. Sztem rettentő szarul érintené.
2013. aug. 7. 00:41
 13/13 anonim ***** válasza:
83%

A kérdés az el tudod e fogadni?

Ha nem akkor keres fel pszichologust aki segit az elfogadásban.

ha ez megvan jöhet a második lépés amibe szerintem ez a pszichologus sokkal jobb tanácsokat tud adni mint mi...

2013. aug. 10. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!