Tegnap észrevettem, hogy a párom az exének smst írt.2 éve vagyunk együtt, az exe miatt már többször is vitatkoztunk. Most mitévő legyek?
Mit írt neki? És miért vitatkoztatok korábban?
Azért kérdezem, mert pl. az én barátom fél évente összefut az egyik exével egy sörre, a másik exe pedig sokáig zargatta, volt hogy hajnal 3kor írt neki smst(mármint az ex). Néha smseztek, a csaj nem igazán tudta magát túltenni, a párom pedig próbálta mihamarabb lerendezni.
Szóval mit írt neki, miért? És miből adódtak a korábbi viták?
Pontosan, ahogy 2. írja. Mit írtak egymásnak? Ha már lezárták a kapcsolatuk, és csak néha érdeklődnek a másik hogyléte felől, abból nincs gond.
Miért vitatkoztatok többször az exről?
Miért zavar téged, hogy néha beszél az exével? Az élete része volt. Lehet, hogy meghatározó. Ha nincsenek is együtt, mert nem működött, attól még ápolhatnak jó viszonyt egymással. A barátod pedig buta, hogy ilyeneket ígérget. Ilyet nem szabad ígérni, amennyiben nem balhés elválás volt. Lehet, hogy összefutnak az utcán, váltanak pár szót, te pont akkor találkozol a barátoddal és kivered a hisztit, hogy miért beszél vele. Mert összefutottak és megkérdezték hogy van a másik....
Szóval miért is zavar téged?
De miért ne tarthatná a kapcsolatot? Ha az exével akarna lenni, akkor vele lenne együtt, és nem veled.
Abba pedig, hogy kik a barátai nincs beleszólásod. Vagy elfogadod így, vagy elmész.
Én is jóban vagyok két exemmel. Nem haragban váltunk el egymástól. És fontosak nekem, mint barátok. Szigorúan, mint barátok. Érdekes, hogy ezt eddig minden párom el tudta fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!