Tegnap észrevettem, hogy a párom az exének smst írt.2 éve vagyunk együtt, az exe miatt már többször is vitatkoztunk. Most mitévő legyek?
Kérdező, ha csak erre az exre vagy féltékeny, annak oka van.
Az okot is megmondom neked: csak ennek az exnek küld a párod olyan sms-eket, amelyeknek akkor sem mondja el a tartalmát, ha rákérdezel!
Sokkal tisztább lenne a helyzet, ha olvashatnád a levelezésüket, elvégre is a párja te vagy.
Jó lenne, ha megkérdeznéd a párodtól, hogy neki az a fontosabb, hogy alkalmanként sms-eket vált az exszel, vagy az, hogy ti együtt vagytok.
Sose értettem miért kéne az ex totális tabu legyen... Az élete része volt, basszus! Attól függ mit írt neki. Pl nemrég én is váltpottam pár üzenetet mindkét exemmel(mindketten nagyon fontosak voltak nekem), mert szülinapomra felköszöntöttek, aztán én visszaírtam és így tovább, beszélgettünk kicsit, pedig már rég férjnél vagyok. Mi rossz van ebben?
Szóval, amíg nem tudod mit beszéltek nem érdemes problémázni ezen.
Én a 19-es válaszolóval értek egyet és megértem, hogy a kérdező kiakadt. Két kapcsolatomnak is azért lett vége, mert megcsaltak az exszel. Én is úgy voltam vele, hogy a múlt az életünk része és ha velem van, akkor nem velük akar lenni, miért ne beszélhetnének. Nos ők meg úgy gondolták, hogy velem is vannak, néha meg miért ne lehetne felemlegetni a régi szép emlékeket együtt és lefeküdni:(
én akkor eldöntöttem, hogy soha többet nem kezdek olyan férfival, aki rendszeresen kapcsolatot tart az exével.
Szerintem a nem kell barátoknak maradni, mindenki menjen a maga dolgára, attól még gondolhatok rá szeretettel.
Ettől függetlenül azt gondolom, ha erről a témáról nem gondolkoztok hasonlóan, akkor hagyd el és keress olyat, aki hasonlóan gondolkozik. Szerintem a nyugalom miatt megéri.
Kedves Kérdező!
A párod tud róla, hogy az exe direkt provokál téged? (bárki bármit mond, ez szerintem az...)
Az, hogy valaki tartja az exével a kapcsolatot, egy bizonyos szintig szerintem sem baj.(bár én eggyel sem tartom, mert minek, de ezt mindenki máshogy látja.) De ha már sutyiba megy a dolog, meg a csaj beszólogat, háát... akkor valami nincs rendben a kapcsolatotokkal.
Első vagyok.
Köszönöm szépen a lepontozást!
Nálunk így kezdődött. Telefonok, látogatások, csaj ott aludt (dagadt, 120 kilós nő), volt párom majdnem lefeküdt vele...én hülye megbocsátott tan, onnantól kezdve ez a kur.vaa járt hozzá, vissza akarta szerezni, volt hogy engem kizártak(!!!), szakitottam, vissza sírta msgát a tetű, de csak rosszabb lett...azóta vége de ez mély sebet ejtett a szívemben, nem tudok bízni senkiben, igyekszem mindenkit távol tartani az életünktől....
Ne várd meg hogy tönkre menj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!