Havonta egyszer vagyunk együtt, de ő elég gyakran, hetente többször maszturbál.3 éve vagyunk együtt. Normális ez?
Nem arról van szó, hogy állandóan neked kell kezdeményezni, de nagyon nagy butaság, ha kívánod és nem szólsz.
Ha rendszeres szex mellett még kívánná a masztizást, de te már nem akarnál szexelni, azt mondanám, normális. Így viszont nagyon nem az, hogy te kielégítetlen vagy, ő meg magával játszadozik.
Szerinetm egyáltalán nem normális. Beszéltél vele erről? Mit mond? Én is szeretem, ha a férjem kezdeményez, de én is szoktam kezdeményezni. Szerintem úgy normális, ha mindketten kezdeményeztek. Hol az egyik, hol a másik.
(Amúgy jobban jártál, hogy itt kérdezted meg, mert ahogy én látom, a szexualitás támakörnél igen sok buta fiatal írogat bődületes nagy marhaságokat, és sajnos el is hiszik egymásna, amiket írnak.)
Hát igen, ha úgy érzed, nyugodtan kezdeményezz te is! Eddig hogy zajlott a 3 év alatt, mindig ő kezdeményezett? Valóban általában a férfi dolga, főleg egy friss kapcsolatban, egy normális nő nem veti rá magát a férfira már a kapcsolat elején, de egy idő után már simán belefér. Próbáld meg, biztos nagyon fog neki örülni :)
L/24
Bocsi, hogy így szakaszosan írok, még vmi:
Nálunk is eléggé ritkult a szex, bár nem beszéltünk róla, mi az oka, de elkezdtem én is kezdeményezni és jót tett, azóta ő is sokkal gyakrabban akarja. Sok sikert!
A férfi is lehet visszahúzódó
Előfordulhat, hogy a szülés utáni szexuális életet kezdeményező nőt tartózkodó, esetleg visszautasító férj fogadja a hálószobában. A nőt ettől féltékenység gyötri, mert azt hiszi, hogy a párja másutt keresi az örömöket. Azonban nem biztos, hogy erről van szó. Szülés után a férfiak kénytelenek másként (is) viszonyulni a feleségükhöz, és ez kihat a szexuális életre is. Akiben eddig csak a szeretni és kívánni való nőt látták, most csak az anyát képesek felfedezni. Az anyaság pedig – mivel a saját anyjukhoz fűződő, tabuk által elfojtott érzések visszatérését indukálja – bénítóan hat a nemi vágyra és a szexualitásra. Ilyenkor nem tanácsos erőltetni a dolgot, sokkal inkább olyan intim légkört kell teremteni, ahol végre kettesben lehetnek, és a gyerek körüli tennivalók a háttérbe szorulnak.
forrás:
érdemes olvasgatni a neten :)
Szerintem egyáltalán nem normális...
mi együtt élünk a párommal,én 20 leszek,ő 23 lesz és heti 5 megvan,az tuti..pedig nekünk is van munka,suli,betegség,háztartás stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!