Pasik! Párom nagyon gyorsan elmegy. Mitől lehet? 4 éve vagyunk együtt. Elég sokszor maszturbál, és a szexuális életünk is rendszeres.
Hát állítólag az én pasim is elmenne, csak azt szokta csinálni, hogy ha nagyon élvezi, akkor elkezd gondolkodni valami hülyeségen, pl a munkára, vagy mittomén, és akkor már nem is élvezi annyira, akkor tovább bírja :)
Aztán persze egy idő után így is elmegy, csak kicsit később :)
Valószínűleg azért megy el korábban a párod,mert stresszel.
Lehet,hogy folyamatosan arra gondol,hogy "Jajj csak nehogy elmenjek" és ez váltja ki belőle a korai orgazmust.
Próbálj meg a szex előtt kellemes hangulatot csinálni a szobában. Gondolok például egy romantikus zenére,gyertyára stb.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv.: Buciusz
Előző vagyok.
Próbáljon meg a párod szex előtt egy nappal (esetleg fél nappal) maszturbálni. Kori magömlés még azért is lehet,mert túl sok benne a felhalmozódott szexuális vágy.
Tapasztalatom szerint ezért van egyes embereknek éjszakai magömlésük,mert a maszturbáció hiányában felhalmazódik a szexuális vágy és elég hozzá egy kis huncut álom az orgazmushoz. Ha valaki maszturbál rendszeresen kisebb esélye van a korai orgazmushoz, illetve a nedves álomhoz.
Üdv.: Buciusz 16/F
Az orgazmus mindig jól esik a fiúnak. Ami nem lenne jó neki az a környezet.
A szex idejétől: Sietni kell az orgazmussal vagy ráértek kellemesen sokáig hancúrozni.
Helyszín: Othon a hálószoba szentélyében vagy egy bevásárlóközpont WC-ben vagy moziban. (De ízlések és pofonok)
Üdv.: Buciusz 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!