Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel két évtizede élek együtt a párommal, többször megcsalt már, többször megbocsátottam. Az elmúlt 3-4 hónapban újra tapasztalom a jeleket:éjszakai gyorsan kitörölt sms-ek, ki-kimaradozások, telefon még a WC-re is. Mit csináljak?
Mit csinálj?
Azt, amit az elmúlt megcsalások alkalmával. Ha akkor szemet húnytál, nyilván most is ezt fogod tenni. Akit egyszer megcsalnak, az sajnálatra méltó. Akit kétszer megcsal ugyanaz a pasi, az magának köszönheti.
Rajtad a híváslista nem segít.
ha ezt elfogadod miért zavar? nincs semmi közöd hozzá..
ha nem fogadod el miért vagy még vele?
#3 és #4 elmondta a lényeget.
Bárki írjon ezután, ennél jobban és tömörebben nem fogja tudni megfogalmazni.
Én csak azt nem értem, miért akarsz rájönni, ha eddig is megbocsájtottad? Nem sok értelme van.
Hacsak nem úgy gondolod, ha újra megtette kidobod.. De amit írtál, az alapján ez nem túl valószínű.
Sajnos igaza van az előttem szólóknak, eddig elnézted mind1 hogy megcsal e most is úgyis megbocsátod. Akkor meg minek akarod tudni. Azzal hogy mindent elnéztél eddig nyílt utat adtál neki ahhoz hogy azt csináljon amit csak akar. sajnálom, tudom nem erre vagy kíváncsi.
Csórd el a telefonját valahogy, ha ettől jobban érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!