Dimitris kérdése:
Mitévő legyek, hogy barátnőm exe békén hagyja őt?
Figyelt kérdés
Állandóan telefonon hivogatja és valótlan dolgokat állít róla.#ex #zaklatás barátnő
2013. jan. 28. 20:49
1/7 anonim válasza:
Ehez mi közöd? Ne avatkozz bele mert a végén még te leszel a ludas.
2/7 anonim válasza:
b*szd szét a k*rva annát oszt majd tanul belöüle
3/7 anonim válasza:
Te még hiszel a mesékbe?
egy nő mindig mindenkit le tud állítani. A kedves barátnőd neked kamuzik-igy próbálja menteni a menthetőt...
Legközelebb okosabb légy.
4/7 anonim válasza:
A kedves barátnőd a bukáshoz áll közel..
A "jellemes" egyedek szokták ezt a műsort nyomatni az aktuális pasinak, ha mögéjük akarnak bujni.
3-aska voltam
5/7 anonim válasza:
Miért hallgatja végig? Még ha rejtetten hívja is. Beleszól, hallja, hogy ő az, kinyomja, kész. Ha nem akarna beszélni vele nem is beszélne.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell egyből a legroszabbat feltételezni, elöször is ha az ex azt akarja, hogy a mostani kapcsolat tönkremenjen , simán állithat róla olyan dolgokat ami nem igaz. De a barátnődnek megkell mondania neki, hogy hagyjon titeket békén, amikor te is ott vagy. Ha ezt már megtette és annak ellenére is hivogat, én megmondanám neki , hogy feljelentjük zaklatásért.. léteznek pszichopaták is nem csak megcsalók
7/7 anonim válasza:
6
Az a fránya ex, szegényke, arra mindent lehet fogni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!