Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesanyám kórházban van,...

Édesanyám kórházban van, rajta kívül senki másban sem bízhatok. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Apám ide költözött hozzánk, de nem bízom benne mert mikor elváltak akkor ha én nem kerestem akkor nem beszéltünk. Eljátszotta a bizalmamat, most nem olyan rég vissza költözött hozzánk. 1hete édesanyám kórházban van vidéken.

Apám még itt van, de ki tudja mikor költözik vissza a volt nőjéhez. Ma elment intézni valamit a csajjal és felhívott hogy valszeg későn érne ezért ott aszik nála.

Nem bízom meg benne.

Szerintetek mitévő legyek?

2012. nov. 23. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

NEm értem, mi a problémád? Ha már egy ideje ott lakik apád, akkor ugyanaz van, mint mielött anyád kórházba került.

Mit kellene benne megbiznod, illetve milyen téren nem bizol benne?

2012. nov. 23. 18:13
 2/6 A kérdező kommentje:

1héttel mielőtt édesanyám kórházba került előtte költözött ide vissza.

Most a volt nőjénél fog aludni, elég sok helyre viszi őt autóval ha megkéri főleg így hogy egyedül vagyok. Szerintem megcsalja az exével, ezért nem hiszek neki. Úgy látom hogy csak kihasználja ilyen-olyan téren.

2012. nov. 23. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Még írhatnál egy kicsit a helyzetről, mert szerintem a konkrét problémát nem írtad le. Mivel kapcsolatban kellene megbíznod benne? Nem érzed magad biztonságban vele egy fedél alatt vagy mi a gond?
2012. nov. 23. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Semmit ne csinálj. Nem a te dolgod, hanem a szüleidé. Nem hiszem, hogy most nagyon jót tenne édesanyádnak, ha beállitanál hozzá a kórházba, hogy "hé anyu, apu megcsal a volt nőjével".
2012. nov. 23. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Bocsánat, de hogy jön ő ahhoz, hogy nálatok lakjon, ha mással kavar, és (gondolom épp ezért) nem is lakott nálatok? Ha nem vagy már kiskorú, akkor nem értem, mit keres ott. Ha kiskorú vagy, és magától költözött vissza, akkor azért tette, hogy Téged erősítsen lelkileg. A jószándék az jószándék, még ha nem is a legtökéletesebb embertől jön.

Nagyon sajnálom Anyukádat, jobbulást neki!!!

2012. nov. 23. 18:28
 6/6 A kérdező kommentje:

A sejtésem beigazolódott.

Ma elmondta hogy vissza fog költözni a volt nőjéhez de addig itt akar maradni amíg anyu ki nem jön a kórházból,esetleg fel nem épül ha maradandó séreülése van. Majd akkor akarja neki elmondnani.

2012. nov. 25. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!